GODE RÅD / RKI / LÅN TRODS RKI
 
Der er ligeså mange sider på nettet, som lover lån til RKI ramte, som der er stjerner på himmelen - de fleste er dog utroligt useriøse og bruger kun begreberne RKI og Lån Trods RKI, for at lokke besøgende til deres sider.
 
De har ingen reel hjælp til RKI Registrerede modsat Spinke DK, der succesfuldt formidler bilfinansering igennem udvalgte forhandlere og som har hjulpet MANGE RKI ramte, med at få et billån igennem.  
 
Der findes dog også andre muligheder, som dog kan være dyre og besværlige. Men her følger nogle punkter.:
 
1. Har du fast ejendom - Hus? Sommerhus? Så er det ingen problem, men de færreste der står i RKI, har fast ejendom. Men har du - kan du låne i din friværdi, hvis du har en sådan. Dette gælder ikke andelsboliger - de har ingen friværdi og er generelt en dårlig investering. 
 
2. Lån pengene ved et af de suspekte firmaer, der tilbyder små  "farlige" dyre lån, til RKI ramte. Men det er DYRT !!! Jeg vil ikke linke til dem, da jeg synes de udnytter folk. Årlige renter kan være helt oppe omkring 1600% - Det lyder vanvittigt og er det også. Så hellere forsøge LåneHjælperen, der behandler din låneansøgning i direkte samarbejde med udbydere og taler for din sag.
 
Men reelt er almindelig lån IKKE muligt. Men der er løsninger, så du kommer ud af rki og igen kan gøre alt det, du førhen kunne. Og så endda med ny visdom i bagagen, så det ikke går galt igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tekst af rene jepsen 2007 3. Slet dig fra RKI ... Så kan du låne. Og tænker du nu. "Ah men det er jo det alle andre sider også siger og skriver."  - Så vent lidt - Spinke.dk indeholder modsat alle andre RKI Ingen Hindring sider, virkelig reel info. 
 
Se menu punktet til venstre - RKI Sletning. Så forstår du og kan se dine muligheder. Ca. 70-80% af alle der søger om sletning fra RKI, får medhold.
 
Dog er du registreret uden fundament, kan kreditorer ikke se det og så kan du søge alle de lån du vil - husk. Lån kun det du skal bruge til og det du VED du kan afdrage på, så du ikke kommer i klemme igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2015  | spinke@outlook.dk