Nye indlæg

 

FJERN FACEBOOK VIRUS OG GØR DIN FACEBOOK MERE ANONYM OG SIKKER

09-10-2016 11:36
Uden tvivl er Facebook en af de kilder på nettet, der røber mest omkring dig. Men du kan begrænse hvad folk du ikke er venner med kan se. Denne guide går ud fra, du gør disse trin fra din computer. De er ens, om du er på en Windows eller Linux PC eller på en Mac. Er er tips til at gøre din Facebook mere anonym i meget simple skridt, næsten skåret ud i pap, så alle kan være med.
 
Der er rigtig mange og gode grunde til, at anonymitet på Facebook er en god idé.:
  • Søger du job, kan du være sikker på din nye arbejdsgiver kigger efter dig på Facebook. Og ser han/hun for mange festopslag og vittige opdateringer, så kan det koste dig jobbet.
  • Har du rodet dit i unode hos "farlige" eller "trælse" typer, kan de finde dig på Facebook og på den måde finde ud af nok om dig, til også at finde ud af, hvad dit telefon nummer er og evt. hvor du bor. Derfor skal man sørge for, at begrænse hvad ikke-venner kan se. De skal faktisk helst ikke kunne se noget som helst.
  • Kommunen, fagforeningen og så videre roder også rundt på nettet for at vide mest muligt om den enkelte. Og de kigger dig også over skulderen på Facebook. Så har du ting de ikke skal blande sig i, så gør dig usynlig. Selvfølgelig skal man leve et lovlydigt liv. Men INGEN har ret til at rode i ens privatliv. Så hold dig anonym på nettet.
  • Ved at begrænse din synlighed på Facebook, undgår du også spam og sære venneanmodninger fra tvivlsomme mennesker.
  • Grundene er mange flere... Følg guiden herunder og bliv igen anonym på Facebook.
Begræns Tidligere Opslag (Gør dem usynlige for "ikke" venner).:
 
1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på den lille trekant der peger nedad (indstillinger)
3.: Vælg "indstillinger" i menuen der kommer
4.: Vælg "beskyttelse af personlige oplysninger"
5.: Vælg "begræns tidligere opslag"
 
Nu er alle gamle opslag ikke længere offentlige, men kun delt med venner. Gør dette jævnligt, for ofte er mange opslag offentlige, uden du tænker over det. F.eks. hver gang du poster et profilbillede, er det offentligt fra starten.
 
Skjul din venneliste for andre.:
 
1.: Tryk på dit navn i toppen
2.: Gå ned til venneliste og tryk på blyanten der vises (rediger)
3.: Tryk på "rediger privatindstillinger"
4.: Vælg "kun mig" ud for "Venneliste" og "Følgere"
 
Privatindstillinger for indhold og søgetjenester.:

1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på den lille trekant der peger nedad (indstillinger)
3.: Vælg "indstillinger" i menuen der kommer
4.: Vælg "beskyttelse af personlige oplysninger"
5.: Tilpas nu punkterne der kommer frem efter, som du synes de skal være. Under "Hvem kan se mit indhold" - "Hvem kan se fremtidige opslag", er vores forslag at du vælger "venner" og bestemt ikke offentligt. - Det samme under "Hvem kan finde mig" og slet at du kan findes via søgemaskiner. Det er alt sammen under dette punkt.
 
Beskyt din tidslinje og undgå at blive tagget.:

1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på den lille trekant der peger nedad (indstillinger)
3.: Vælg "indstillinger" i menuen der kommer
4.: Vælg "tidslinje og tagging"
5.: Nu tilpas punkterne der kommer frem, så de passer til dig. Vi foreslår, at du vælger, at du vil se opslag du er tagget i, før de offentliggøres. Vælg og indstil de andre punkter som du synes.
 
Stop spilleanmodninger (dette virker kun fra mobil).:

1.: Gå ind på Facebook app'en
2.: Tryk på "mere" i bunden ved iPhone
3.: Vælg "indstillinger", så "kontoindstillinger"
4.: Vælg "apps"
5.: Vælg "platform"
6.: Vælg så om du vil modtage spilleanmodninger eller ej.
 
På denne måde fjerner du de irriterende spilleanmodninger fra Facebook på mobilen.
 
Ofte når du ser spam opslag fra andre, hvor der måske står en vild nyhed, som "OMG DET MÅ DU BARE SE" og det virker suspekt, er det ofte en App de har givet tilladelse til at bruge deres Facebook. Er de uheldige poster disse endda porno links. Det er alt sammen VIRUS via app's. Her kan du se hvordan du via din computer, kan fjerne disse uønskede app's / virus fra Facebook (#fjern virus fra Facebook)
 
Fjern App's og evt. Virus programmer fra Facebook.:

1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på den lille trekant der peger nedad (indstillinger)
3.: Vælg "indstillinger" i menuen der kommer
4.: Vælg "Apps"
5.: Vælg nu først "Apps, andre bruger"
6.: Fjern her alle flueben, så andre personers Apps ikke kan bruge din information. Og husk. Gør dette ved "Apps, andre bruger" menuen. Du skal ikke røre den der hedder "Apps, Websites og plugins"
7.: I toppen kan du se dine Apps der er logget med på din Facebook. Du har selv givet dem lov, på den ene eller anden måde. Men er der nogen du ikke ønsker længere skal have adgang, så før musen op til dem, tryk på krydset der kommer og vælge FJERN. Så er app'en slukket og fjernet.
8.: Er dette skridt svært for dig, så se nederst på siden her. Der er det forklaret med billeder.
 
Rediger Facebooks annonce indstillinger.:

1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på den lille trekant der peger nedad (indstillinger)
3.: Vælg "indstillinger" i menuen der kommer
4.: Vælg "annoncer"
5.: Tilpas nu til højre, hvad du mener er rigtigt for dig.
 
Tilpas din synlighed yderligere/ Skjul dig.:

1.: Gå ind på Facebook og log in
2.: Tryk på dit navn, så du kommer til din profil
3.: Vælg "om" lige under dit coverbillede
4.: Vælg "Kontaktoplysninger og grundlæggende opl..."
5.: Før nu musen ud til alle oplysninger, og vælg rediger udfor hver oplysning.
6.: Tryk på hængelåsen og vælge "Kun mig" og så tryk på gem ændringer.
 
Gør det ved alle punkter du vil skjule. Det virker også under "Familie Og Forhold" du ser ude til venstre. Så kan KUN DU, se om du er single, i forhold eller andet.
 
Blokere andre brugere. Blokerings funktionen.:
hvordan blokerer jeg andre på facebook.
Har du folk der generer dig på Facebook? Så er der et simpelt middel, uanset om i er venner på Facebook eller ej, så personen ikke længere kan genere dig, tagge dig, eller se hvad du laver. Bloker personen !

1.: Gå på personens Facebook profil
2.: Gå til de tre punktumer ved bunden af deres Cover billede °°°
3.: Tryk på den knap og vælg bloker. Så er de udelukket HELT.
 
 
TILLYKKE - Din Facebook Profil, er nu mere sikker og godt skjult på nettet. Første skridt vi gennem gik, råder vi dig til at gøre en gang i ugen. BEGRÆNS TIDLIGERE OPSLAG. Og tænk så godt over, hvilket app's du giver adgang på Facebook og hvad du slår op på din profil.
 
Denne lille guide hjælper med følgende spørgsmål.: Gør facebook mere sikker. Gør facebook mere privat. Hvordan gør man sin facebook mere sikker. Hvordan gør man sin facebook privat.
 
Hjælp til at fjerne mistænkelige app's.:
Er du en af dem, hvor din Facebook konto driller og du har en idé om, der foregår noget mystisk? Så læs med her. Mange har taget diverse tests på Facebook som, hvilken farve er jeg, hvad betyder dit navn, hvilket år dør jeg og så videre.
 
Fælles for dem ALLE er, at de intet fortæller dig. Du får smidt en tilfældig farve i dit hovede og NEJ de kan heller intet sige om din personlighed eller hvem du er. De skriver en af de mange standard ting de har lagt ind i deres app og håber så en masse bruger disse apps. Du får lidt sjov, men alt dette giver du app'en adgang til. Måske uden at vide det.
 
Dette får de forskellige app's adgang til.:
  • Din konto
  • At slå indhold op for dig
  • Din venneliste
  • At få adgang til din væg
  • eMail og meget meget mere...
 
Typisk får nogle grupper pludselig opslag fra folk om, at de kan få en MacBook eller Converse sko helt gratis eller for typisk 300 kr. Du skal overføre og så får du dem... Men når folk så brokker sig, kender du ikke selv til opslaget?
 
NEJ men du er alligevel skyldig. Du gav nemlig disse app's og sider adgang til din side. Så du har sagt ja... Så hvad nu? Er din Facebook for altid træls og evt. langsom og peger folk nu for altid fingre af alt du poster, som du egentlig ikke selv mener du poster?
 
Nej... Vi har en løsning. 3 simple skridt via din PC.:
 
 
 
Følg disse 3 simple skridt og du vil være fri for, at din Facebook misbruges af app's. Og husk for fremtiden... Du er ikke nogen farve og nej en app kan intet fortælle dig om din personlighed eller hvornår du dør. Dette er falske app's - Facebook virus.
 
Tags.:
fjern facebook virus, hvordan fjerner jeg en facebook virus, kan man få virus på facebook, slet en virus, slet en virus på facebook, hvordan kommer jeg af med en facebook virus.
 
SPINKE DK (C) 2007-2020  | spinke@outlook.dk