Nye indlæg

 

SPØRGSMÅL TIL MOBILABONNEMENTER

15-11-2016 11:50
Med det hav af mobilselskaber, der eksisterer nu om stunder, kan det være en jungle at finde det abonnement, der passer en bedst. Under vores side om mobilabonnementer, du finder >>HER<<, kan du se de bedste tilbud på markedet.
 
 
Herunder vil vi give svar på nogle af de mest gængse spørgsmål omkring mobiltelefoni. Vi tilføjer jævnligt nye blogindlæg, så du kan næsten finde svar på alt, på vores sider.
 
Er det nemt at skifte mobilabonnement og hvordan gør jeg?
Det er meget nemt at skifte mobilabonnement og når du bestiller et nyt abonnement, hvor du ønsker at beholde dit gamle nummer, forløber det faktisk helt automatisk. Det eneste du skal have ved hånden i forbindelse med et skifte, er dit NemID og dit simkortnummer. Ja og så naturligvis dit gamle mobilnummer. Så går alt nærmest af sig selv.
 
Er der forskel på mobilabonnementer nu om stunder?
JA - Det er stor forskel. Der er kommet rigtig mange "discount" mobilselskaber, hvor du måske ikke får en ny mobil med, men du får tilgengæld et super billigt abonnement, med masser af data og taletid. Og sms og mms er næsten altid frit nu om stunder, i næsten alle abonnementer. Tjek f.eks. CBB >>HER<< - De er svære at slå.
 
Hvor meget data skal jeg bruge?
Det kommer an på hvad du bruger din mobiltelefon til. Har du en klassisk mobiltelefon og ikke en smartphone, behøver du ikke meget data. Men har du en smartphone og bruger Facebook, YouTube og bruger musiktjenester, når du er ude, så skal du mindst bruge 3-5 GB. Ser du også Netflix på farten, så skal du over 10-15 GB, så du ikke løber tør for data hver måned.
 
Hvor meget taletid skal jeg bruge?
Det ved kun du. Men hos de fleste udbydere, kan du vælge mere data fremfor mere data. Og vælger du vores bannere med CBB >>HER<<, så sørg for familien også opretter CBB. Så kan i ringe gratis sammen i de fleste af deres abonnementer. Så behøver du ikke meget taletid ved siden af det.
 
Hvilket simkort skal jeg bruge?
Når du bestiller et nyt abonnement, får du nu om dage, et 3-i-1 simkort. Så kan du trykke det ud i den størrelse du skal bruge. Så du får altid det korrekte simkort med dit nye abonnement, når du får et 3-i-1 simkort. Er du i tvivl så tjek i din telefons papirer, hvilket kort du skal bruge. 
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2020  | spinke@outlook.dk