Nye indlæg

 

LANG TEKST FRA MAND - 47 ÅR

15-01-2017 10:13
OM MIG.:
 
Det er altid svært at beskrive sig selv. Jeg er her inde for at finde mig en en kærste og min alder på 43 kan jeg ikke løbe fra , men jeg er frisk af sind og opsøgene og føler mig godt tilpas med alle om de er 2 eller 80 år gammel og til passer mig hurtig.

De sidste mange år har jeg arbejdet som kok på danske skibe og sidste år på en vejr station i n/ø grønland , tiden der oppe har åbnet mine øjne og stilleheden og ensomheden var en lang kamp i de 8 md jeg var der og nu har jeg så valgt at søge job på fastlandet og flytter gerne efter det og mit håb er nu at finde mig en sød og kærlig pige til at dele resten af livet med.

Du vil møde en mand der er meget glad for at gå i naturen og tag på fiske ture eller en sejle tur , men som også kan bruge en dag hjemme på sofa med en bog eller film eller beder i nu dig i mine arme.

Jeg har self lige som andre lig i lasten og min er en konkurs med hus og ja så behøver jeg ikke at sige mere om det , men jeg er ærlig om alt og for gammel til at lege gemmeleg eller hvad det nu er , så kan du ikke klare en mand med lidt gæld , så må du nok hoppe videre , men takker da for din tid på min side.

Hvis du er frisk og fræk og ben i næsen og nogle børn eller vil have og har du gæld eller hvad , ja så skriv da, det er den fremtid vi kan bygge sammen der betyder noget ikke den fortid man har med i lasten.
 
JEG SØGER.:
 
Den Prinsesse jeg søger skal være mellem de 30-40 der lige som mig ønsker sig et barn. Du har ikke noget der binder dig til en fast by og du vil flytte til bornholm hvis det skulle komme så langt. Jeg forstiller mig en dame 30-40 år gammel sikker et barn eller to. Du er ikke konflikt sky og du kan sige din mening og du kan give mig den kærlighed og tryghed jeg søger. Vil du vide mere , vil det glæde mig at læse dine breve og besvar dem.
 
SPINKE DK (C) 2007-2020  | spinke@outlook.dk