På denne side finder du en liste over de bedste A-Kasser der findes. De bedste både på pris, service og kvalitet. Så har du svært ved at overskue A-Kasse junglen, er du kommet til rette sted. Det er vigtigt, du finder den A-Kasse der passer lige netop til dig, så pris og produkt passer sammen. 
 
DER ER NÆSTEN ALTID PENGE AT SPARE
 
Bliv medlem mens du stadig er i arbejde ! Bliver du arbejdsløs nu om stunder er der kun kommunen, hvor du kan søge hjælp - Og med de nye regler der gælder fra januar 2014 pga kontanthjælpsreformen, risikerer du at stå uden indkomst, hvis din samlever eller ægtefælle har en indtægt, eller du ejer en dyr bil eller et hus - Så skal dette sælges før du får hjælp. Det undgår du, når du har en A-Kasse i baghånden. Her skal du intet forklare. 
 
Når du har fundet den A-kasse, du gerne vil være medlem af, trykker du blot på på banneret, så kan du melde dig ind med det samme. Det er sund fornuft og det er ikke vanskeligt -  Husk at du IKKE behøver, at være medlem af en fagforening for, at modtage dagpenge. Det er udelukkende A-Kassen det står for udbetaling af dagpenge.

Hvis du kun vil sikre dig, så du får dagpenge ved arbejdsløshed, så skal du kun vælge en a-kasse. Testens billigste a-kasse er Frie Funktionærer. De tilbyder så oveni, at du kan få 2 måneders GRATIS Fagforening med i prisen.

 
DE FRIE FUNKTIONÆRER - Her er det dig der bestemmer. Et slående motto for en a-kasse, men ærligt ment. Vælger du DE FRIE FUNKTIONÆRER, så får du en fri A-Kasse og du skal ikke være funktionær, for at nyde af denne både billige og meget gode A-Kasse / Fagforening. Alle kan tilmelde sig. Så vil du spare penge og samtidigt være sikret på bedste vis, så er DE FRIE FUNKTIONÆRER et godt valg for dig. 
 
ASE A-Kasse og Fagforening - Kendt fra TV, med deres i øjefaldende reklamer med dukken Snorre og Hella Joof i rollerne. Og som i reklamerne, er det en A-Kasse og Fagforening, som er frie og åbensynede. Du får den hjælp du skal bruge og den dækning du har behov for. Dagpenge satsen er trods deres lave pris, selvfølgelig den samme som ved alle andre. Du får altid samme dagpengesats. Den er nemlig fastsat af loven. Så det du sparer på A-Kassen er ren fortjeneste. Så et skifte er nemt tjente penge.
 
DET FAGLIGE HUS - En A-Kasse og Fagforening for alle. De har et stærkt bagland og du får en hurtig og god service. DET FAGLIGE HUS, er en sammenslutning af tre Fagforeninger og en A-Kasse samt en forening for selvstændige. Så uanset om du er  lønmodtager eller selvstændig - Så har DET FAGLIGE HUS et godt tilbud til dig.
 
CA A-Kasse -  En landsdækkende a-kasse med 31.000 medlemmer, inden for business, ledelse og økonomi. Få Danmarks mest "værdifulde A-Kasse", som de også bliver kaldt. De tilbyder gratis kurser, rådgivning og coaching til deres medlemmer. En ekslusiv A-Kasse, som har lidt ekstra at byde på. For dig som ikke vil "nøjes"
 
LEDERNE er en A-Kasse og Fagforening for dig, der har en ledende position på arbejdet. Det er en stor fordel for dig, som leder at stå i en A-Kasse og Fagforening, der lige netop repræsenterer dine værdier - dit job. Lige børn leger bedst, så er du leder, direktør, butikschef eller lignende, så er dette A-Kassen for dig uden tvivl. Fair pris og bedste forhold. En samlet pakke til dig med ansvar. De tilbyder dig også et "Leder Tjek" hvor de hjælper dig med, at gennemgå din kontrakt og om din løn svarer til dine kvalifikationer, ansvar og arbejdsopgaver.
 
Vi har testet Danmarks billigste og bedste A-Kasser, med et overbevisende resultat. Pris og kvalitet hænger ikke sammen, når det handler om A-Kasser i Danmark. Faktisk forholder det sig sådan, at Danmarks billigste A-Kasser, også er dem med højeste medlemstilfredshed blandt deres medlemmer. Det betyder, at du roligt kan vælge  en af de billige A-Kasser, uden at skulle gå på kompromis med serviceniveauet eller medlemsfordelene. Det er meget let at skifte til en billig a-kasse. Du kan bruge bannerne her oven over.

Er du en af dem, der er træt af at betale overpris for dit nuværende A-Kasse kontingent, men ikke orker alt det papirarbejde, der følger med at skifte til en billigere, så læs endelig videre. Vælger du at skifte til en billig a-kasse, er det eneste du skal gøre at melde dig ind i den nye A-Kasse - så klarer de alt papirarbejdet for dig. De kontakter din gamle A-Kasse og sørger for, at du bliver meldt ud, og at alle papirer vedrørende dig, bliver flyttet til din nye bedre og billigere A-Kasse. Så bliver det ikke lettere!. Det er smart at sikre sig økonomisk med en a-kasse. 

Mange tror, at en arbejdsløshedsforsikring er mere et valg end en nødvendighed, men vidste du, at hvis du bliver arbejdsløs og skal have kontanthjælp fra kommunen, så får du først penge, når dine egne midler er brugt op? I praksis betyder der, at du skal bruge alle de penge, du har sparet op, inden du kan få noget som helst fra kommunen. Det betyder også at du kan blive tvunget til at sælge bilen og tage lån i huset inden der er hjælp at hente hos kommunen!

Sådan er det ikke, hvis du er medlem af en A-Kasse. Bliver du arbejdsløs mens du er medlem, så er dagpengesats 2013 lige nu 17.073,- om måneden før skat, uanset om du har opsparing eller ej. A-kassen er med andre ord ligeglad med din formue - du får pengene, når du bliver arbejdsløs, uanset hvad. Det giver både ro og tryghed at være medlem af en A-kasse, men husk lige - du skal være medlem af A-kassen, når du bliver arbejdsløs for at få penge. Det nytter ikke at melde sig ind dagen efter du har mistet dit job. Sammenlignet er kontanthjælpen for en enlig ca. det halve. Omkring kr. 8.900,- Så en A-Kasse er mere end sund fornuft - Det er overlevelse. Det er chancen for at beholde sin bil og hus, trods for pludselig arbejdsløshed.

SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk