Er din arbejdsgiver gået konkurs? Har du ikke fået udbetalt din løn og tænker "hvordan får jeg min løn, når min arbejdsgiver er gået konkurs?" - Så læs videre her. For alt er ikke tabt og du har gode muligheder for at få dine penge igennem det der hedder Lønmodtagernes Garantifond. 
 
Er din arbejdsgiver gået konkurs, skal du selv søge om at udbetalt de beløb, din arbejdsgiver skylder dig. Det gør du ved at logge ind på borger.dk og følge vejledningen der hedder, "Sådan anmelder du til LG" - KLIK HER
 
borger.dk under linket øverst, kan du læse helt udførligt om Lønmodtagernes Garantifond. Hvad de kan hjælpe med, hvad de betaler og ikke betaler.
 
DET VIGTIGSTE FOR DE FLESTE
 
 
Tidsfrister er som følger.:
  • Senest 4 måneder efter, at din arbejdsgiver er erklæret konkurs
  • Senest 6 måneder efter, at din arbejdsgiver er ophørt og er insolvent
  • Hvis din arbejdsgiver er død, så skal du søges senest 4 måneder efter dennes død. Læs mere under linket ovenover.
 
Sådan får du dine penge udbetalt.:
 
Har du ret til penge fra Lønmodtagernes Garantifond, bliver de automatisk udbetalt til din NemKonto. Har du f.eks. sat din fagforening på sagen eller en advokat, udbetales pengene til dem og de udbetaler dem så til dig, alt efter hvilken aftale i har.
 
Sådan får du dine feriepenge udbetalt.:
 
Har du feriepenge tilgode, får du dem som altid udbetalt via FerieKonto (det ordner du via borger.dk) - Logger du ind der, kan du se både hvor mange feriepenge og feriedage du har til gode. Du får pengene udbetalt i forbindelse med ferie (altså når du holder ferie)
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk