PT er listen gratis. Dog sender vi ikke til erhverv! 
 
KAN PT IKKE BESTILLES. SIDEN OPDATERES
 
SPINKE DK har  bilforhandlere der sælger biler til alle*, også netop til dig, som er så uheldig at være registreret i RKI. Disse forhandlere tilbyder dig finansering direkte hos dem. Med mindre og større udbetalinger. Alt efter hvilken bil du ønsker. Mulighederne er mange. Så købe bil trods rki er muligt ! Endda nemmere end man skulle tro. Det er reele udbydere, med reele biler og fornuftig finansering. Vær opmærksom på, at stort set alle vil have en udbetaling, når man står i RKI. Antal af forhandlere på listen svinger meget, da nye kommer til og andre udgår.  
 
PT GRATIS
Du bestemmer selv om du vil betale  for at få listen over vores forhandlere, eller om du vil acceptere et online tilbud, for at få listen. De koster fra Kr. 0,- at benytte. Du vil modtage op til 4 tilbud. Fælles for dem er, at de ikke koster dig noget, udover de må kontakte dig.
 
Kontonummer til betaling, hvis du ønsker den hurtigste mulighed og få listen uden videre skridt. Brug din eMail som betalings tekst.:
 
Bank.:
Reg. Nr.:
Konto Nr.: 
 
er du også snart godt kørende igen TRODS RKI. VIGTIGT! Tjek dit spamfilter. Vores mails ender nogengange der, specielt hvis du bruger Outlook eller Gmail. Så tjek - for vi svarer altid hurtigt. Får du ikke din mail som ventet, så tjek om du har udfyldt formularen korrekt, da vi ikke sender ud, hvis der er fejl, eller forsøg på snyd i det der er skrevet. 
 
For mere info bestil i første omgang link herunder.:
(Husk at tjekke din spamfolder/reklamemappe da vores mail af og til ender der)
*Enkelte vil dog opleve at få afslag. Kun forhandleren afgør dette og ikke SpinkeDK
Mange spørger om der er andre krav end de nævnte når de bestiller listen. Nej det er der ikke. Du som kunde accepterer at modtage gratis tilbud, med mindre du betaler for listen. Listen må bruges til kontakt af forhandlere og ikke vidergives eller kopieres.
 
Listen indeholder forhandlere, der udfra krav de selv har opstillet, finansierer bil til dig i rki eller debitor registret. De fleste kræver en udbetaling, eller en anden form for sikkerhed.
 
Det kan være at de beholder bilens registreringsattest og en nøgle til den er betalt, så de har pant i bilen på den måde. De har en hvis risiko ved at handle, men de gør det og de hjælper mange i rki. Så det er nu virkelig muligt at købe bil trods rki og mottoet er fælles hos disse forhandler, rki ingen hindring og rki kunder er velkommen. Så med andre ord. Selvom du er registreret i RKI, kan du låne til bil hos dem. Så nu behøver du ikke længere spørge dig selv, "Er det muligt at købe bil når man er i rki", eller, "Kan man få finansieret bil når man er i rki" - for svaret er et klart og rungende JA. Nogle vil opleve at de IKKE kan få finansieret alligevel. Det er ikke op til SpinkeDK, men den enkelte bilforhandler. Men ingen bekymring. De fleste lykkes det for hos disse forhandlere.
 
Fælles for disse forhandlere er, at man kan købe bil selvom man står i rki. Det kan de gøre, fordi de selv står for finansieringen og dermed helt lovligt kan finansiere biler til folk i debitor registret og i rki. Så meget er muligt nu om stunder trods rki. Så lån trods rki, er absolut noget der tilbydes. Dog med sikkerhed i bilen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk