Søger du finansiering af din nye "brugte" bil? Så har SpinkeDK et kæmpe udvalg af låneudbydere du kan vælge i mellem. Så om du søger lån til en billig bil, eller om du søger lån til en dyr bil. Her er noget for alle. Mange tror de kun har 2 muligheder når det gælder billån. Og det er banken eller forhandleren. Men det er ikke korrekt - forbrugslån er KLART den bedste vej til din nye bil. 
 
Slip for pant i bilen og gør det DIN bil fra starten. Og du slipper også for de dyre tinglysningsafgifter et "normalt" billån koster dig. Og de omkostninger kan være vanvittig høje. Alt lige fra 2-3.000 til 17.000 kr ved den dyreste vi testede. Og det er et gebyr, så ikke noget du reelt får noget for. SÅ BRUG FORBRUGSLÅN TIL BILKØB. På den anden måde snyder du kun dig selv. Nogen ville så måske sige. Ja men så er renten højere - og der kan vi kun svare, "Nej det er den faktisk ikke". Der er så mange udbydere af forbrugslån nu, at renten er presset helt i bund. Så der er kun fordele ved at undgå banken og forhandler lån. 
 
  
BILLÅN.:
På SpinkeDK finder du alle former for lån. Og det bedste ved, at vores låneudbydere tilbyder kviklån og forbrugslån er, at du IKKE skal lægge en udbetaling. Så du kan købe din nye bil uden udbetaling. Og de spørger heller ikke hvad du skal bruge pengene til, eller til hvilken bil. De ser kun på, om de mener du har økonomi til, at betale det ønskede lån tilbage.
 
Går du f.eks. til vores låneoversigt >>HER<< kan du se at Santander låner helt op til 350.000 kr ud. Så du kan også se på større biler. Og ønsker du at købe en lille brugt eller en af de billige nye, så er der andre udbydere der også hurtigt og på dit glatte ansigt gerne låner dig 50.000 og 75.000 kroner. Mulighederne er mange. Giv dig god tid og gå hele lån oversigten igennem, så du finder det lån der passer bedst til netop dig.
 
BILFINANSIERING.:
Når du skal låne til en ny bil, så skal du ligesom ved alle andre forbrugslån tænke dig godt om. Vælg altid det lån som giver dig den bedste mavefornemmelse. Kig ikke kun renter, men også om det finansierings selskab du vælger tager pant i bilen eller ej.
 
Det er nemlig bare rarest at eje sin bil, uden at naboen kan slå den op på nettet og sige hvor meget du skylder i bilen. Så lån til bil gennem forbrugslån er en absolut god løsning.
 
FORHÅNDSGODKENDT TIL BILLÅN.:
Når du låner til en bil gennem et forbrugslån, har du samme fordele som dem der lader sig forhåndsgodkende til billån. Og når du er forhåndsgodkendt (har pengene på hånden), har du magten og kortene på hånden når du står i købssituationen.
 
Du er så ikke låst til at vælge den bil du søger finansiering til ved en bestemt bilforhandler, men kan tværtimod vælge frit og så ved forhandleren også, at er han ikke villig til at forhandle pris, køber du hos "naboen".
 
Med pengene på hånden kan du også vælge blandt de tusindvis af biler der er til salg fra private og er ikke bundet af, at skulle købe ved en forhandler. Så lån til køb af bil ved privat er nu muligt gennem et forbrugslån.
 
forbrugslån er uden tvil vejen til din nye bil, hvis du tænker på alle de fordele det giver. Ingen pant i bilen og DU bestemmer hvad og hvor du vil købe og du slipper for at svare på et utal af spørgsmål omkring, hvorfor dit og hvorfor dat, som banken eller forhandleren ofte vil have dig til.
 
  
LEASING ELLER LÅN.:
Her skal man virkelig tænke sig om. Ja det er fristende at lægge 2.495 kr. i udbetaling og så få en spritny Toyota Aygo. Men du skal huske alle de ulemper leasing har. Du må max køre et aftalt antal kilometer og når leasing perioden udløber, skal du aflevere bilen tilbage og alle dine penge er gået til "leje" - Så du har intet bagefter. Og er bilen ikke som aftalt, eller har du kørt for langt, får du en stor efter regning.
 
FORDELE LÅN.:
 • Bilen er DIN
 • Du kan køre alle de kilometer du vil
 • Du kan ændre på din bil som du har lyst
 • Du har værdi i bilen, når du er færdig med at betale
 • Du skal ikke bekymre dig om tilbagelevering
 
ULEMPER LEASING.:
 • Du må kun køre de aftalte kilometer
 • Du risikerer store efter regningen ved returnering af bilen
 • Den er ikke din
 • Du må ikke "pille" ved den. Skifte ting osv, hvis du har lyst
 • Din udbetaling er spildt. Det ses som et start gebyr
 • Kontrakterne er som regel meget ufleksible
 • Du er ikke herre i "eget hus"
 
Leasing kan naturligvis have sine fordele. Men de er ofte svære at få øje på for privatkunder. Selv erhvervskunder brænder ofte fingerene på leasingaftaler og ender med at have givet meget mere for bilen (som de endda skal levere tilbage), end hvis de havde købt den.
 
Et yderligere problem ved leasing er, at der er så mange forhold man skal tage hensyn til. Og hvis du ikke passer på, så ender du i en træls fælde, der koster dig meget mere end du havde budgeteret. Reklamerne på leasing bilerne fortæller sjældent det med småt.
 
  
Du har f.eks. ikke den samme forbrugerbeskyttelse ved køb af bil på leasing kontrakt, som du har hvis du låner til bilen i stedet. Det skal ikke lyde som om vi siger leasing kun er skidt. Men du skal VIRKELIG være sikker på hvad de næste 3-4 år byder dig, for ikke at ende i leasingfælden. Alene et jobskifte, hvor du får langt til arbejde, kan ruinere det der først lød som en god idé.
 
Når alt kommer til alt, mener vi uden tvivl at et bilkøb, altid er den rigtige løsning for en privatkunde. Tag et lån og få DIN bil hjem i garagen. Så er den din og du skal ikke tænke kilometer, eller hvilken stand den skal have når du en gang vil af med den igen. Så har du frie hænder til at skrue, pille, designe og style som du vil. Den går ikke på en leasing bil. 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk