Når du skal vælge nyt et bredbånds abonnement skal du først være opmærksom på, hvad du har af forventninger og ønsker til dit nye bredbåndsabonnement. Vil du have et abonnement med flere goder end bare internet, eller vil du bare have det billigst muligt?
 
Vælger du f.eks. YouSee får du Dansk Filmskat og C More med i prisen og en masse ekstra underholdning til børnene. Så det der i første omgang virker billigst er det måske slet ikke. For har du YouSee, som du kan bestille ved at klikke på deres navn i tabellen, så får du en masse andre tjenester med i prisen, du så kan spare. C More (normalt kr. 99,- i måneden til kr. 0,-) er film og serier og Dansk Filmskat (normalt kr. 49,- i måneden til kr. 0,-) og desuden får du YouSee Musik med, så du kan spare dit abonnement på Spotify der koster kr. 99,-. Så du får for reelt services med for kr. 247,- kvit og frit hver måned, så længe du er bredbåndskunde hos YouSee. 
 
 
Er YouSee ikke dit valg, kan du også klikke på de andre udbydere herunder. Alle har deres fordele. Men ved bredbånd er YouSee bare bedst og med flest "gaver i sækken" ved siden af. Du får virkelig noget for dine penge. 
 
BREDBÅND.:
 SELSKAB MIN HAST.  MAX HAST  PRISER  OPR. MINDSTEPRIS 
FULLRATE 10/ 1 MBIT 50/ 1 MBIT FRA KR. 199,- KR. 0,- FRA KR. 995,-
YOUSEE  10/ 1 MBIT 300/ 1 MBIT  FRA KR. 249,- KR. 0,- FRA KR. 249,- 
TELIA  10/ 1 MBIT 50/ 1 MBIT FRA KR. 199,- KR. 0,- FRA KR. 796,- 
TELENOR  10/ 1 MBIT 50/ 1 MBIT FRA KR. 169,- KR. 0,- FRA KR. 1.060,- 
  
De Bedste Bredbåndsabonnementer.:
Bredbånd har vi alle nu om stunder. Og vi har alle hver vores krav og ønsker når det kommer til bredbånd. Vi vil gerne have det så hurtigt som muligt, så stabilt som muligt og så billigt som muligt. Vi har her på siden samlet de bedste udbydere i Danmark, som leverer det de lover. 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk