SPØRGSMÅL TIL MOBILABONNEMENTER 
15-11-2016
Med det hav af mobilselskaber, der eksisterer nu om stunder, kan det være en jungle at finde det abonnement, der passer en bedst. Under vores side om mobilabonnementer, du finder >>HER<<, kan du se de bedste tilbud på markedet.
 
 
Herunder vil vi give svar på nogle af de mest gængse spørgsmål omkring mobiltelefoni. Vi tilføjer jævnligt nye blogindlæg, så du kan
...

IPHONE OG ANDET PÅ AFBETALING 
10-11-2016
Vil du gerne have den nyeste iPhone UDEN at du nødvendigvis skal ud og tegne et nyt abonnement? Det kan faktisk godt lade sig gøre, at få en iPhone på afbetaling.
 
Ja faktisk er der meget du kan få på afbetaling, når bare du leder lidt. Hvis du klikker >>HER<< kan du læse mere og se hvordan, du også kan få en iPhone på afbetaling, eller andre ting du mangler eller ønsker dig.
 
Ting du finder
...

KAN MAN SLETTE SIN FACEBOOK? 
31-10-2016
Hvordan sletter man egentlig sin Facebook? Og kan man overhovedet slette sin Facebook permanent, så alt er væk? Altså førhen kunne man kun deaktivere sin Facebook og din konto var der egentlig stadigvæk, selvom den så kun var "delvis" synlig.
 
Men efter pres fra EU og diverse trusler om retssager, så er det nu faktisk blevet muligt at slette sin Facebook relativt nemt. Så er du træt af Facebook, eller vil du bare starte forfr
...

FJERN FACEBOOK VIRUS OG GØR DIN FACEBOOK MERE ANONYM OG SIKKER 
09-10-2016
Uden tvivl er Facebook en af de kilder på nettet, der røber mest omkring dig. Men du kan begrænse hvad folk du ikke er venner med kan se. Denne guide går ud fra, du gør disse trin fra din computer. De er ens, om du er på en Windows eller Linux PC eller på en Mac. Er er tips til at gøre din Facebook mere anonym i meget simple skridt, næsten skåret ud i pap, så alle kan være med.
 
Der er rigtig mange og gode grunde
...

BEGRÆNS HVAD NOGLE VENNER KAN SE PÅ DIN FACEBOOK 
09-10-2016
Har du nogle venner på Facebook, som du ikke kan tillade dig at slette, men som du heller ikke ønsker kan følge med i alt? Og gider du heller ikke se hvad de poster?
 
 
er der faktisk en nem løsning.:
  • Gå ind på "vennen" det drejer sig om
  • Tryk hvor der står "venner"
  • Vælg så hvis du er på PC "Føj Til Anden Liste" og vælg så begrænset.
  • Stort set samme fremgangsmåde fra mobilen
&n
...

SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk