Dokumentshoppen er et nyt tilbud fra Spinke DK og er nu ÅBEN med et begrænset udvalg af dokumenter. Her finder du standard dokumenter som er udfærdigede, så du kun skal skrive dine data, såsom navn m.m., ind i de tomme felter. Lettere kan det ikke gøres for dig, når du enten skal kontakte din kreditor for at lave aftaler, lave budgetter eller f.eks. ansøge om at blive slettet fra RKI. Der følger snarest flere dokumenter, der frit kan bruges af alle (dog må de ikke lægges ud på andre sider, uden skriftlig tilladelse fra os)

Du finder de forskellige dokumenter i undermenuet til venstre eller ved at trykke HER. Efter modtaget betaling, sendes dokumenterne enten på mail eller i brev form, hvis du ikke selv har en printer. Begge dele er muligt.
 
Når de mailes og er klar til, at åbnes i Word, Excel eller det gratis alternativ Open Office som også har tekstbehandling som Word og regneark som Excel, som du finder på banneret herunder.
 
Download Open Office GRATIS til din computer.:
 
Har du ikke en PC eller MAC og udelukkende bruger tablet, er der en løsning hvor du kan åbne dokumenterne på din tablet (både Android og iOS), men du kan ikke redigere i dem. Du finder disse App's i henholdsvis App Store og Google Play Store.
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk