Her finder du svar på de "små hurtige spørgsmål", som ofte gentager sig i vores indbakke. Afdelingen vil stille og roligt vokse, som vi får fyldt information på. RKI OG HVAD SÅ NU ?
 
Du kan roligt spørge - vi skriver ikke hvem der har spurgt, så det er 100% anonymt, at spørge. Vi deler bare denne viden, med vores andre brugere fremover.
 
Der vil i menuet i siden, være emne opdelte spørgsmål og vi vil prøve, at samle så mange under ét faneblad som muligt. Denne side vil blive stor med tiden, men den udvides kun, når der er ekstra tid her på kontoret. Vores kunder er altid i forreste række.
 
Har du spørgsmål, tips og idéer eller indlæg du gerne vil have publiceret, så send os gerne dit input eller din historie. Al viden omkring emnerne, Spare, Spareråd, Gæld, RKI og så videre er velkomne.
 
Ofte indkomne spørgsmål er vedr. rki, fogedretten, pantefogeden og inkasso sager. Så der vil vi først udvide sektionen. Men mere kommer og vi håber at kunne give dig et hurtigt svar, på lige netop det du søger efter.
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk