Ligesom A-Kassen og de RIGTIGE Lån, er forsikringer en vigtig del af dit liv. Uden risikerer du, at lide store tab i forbindelse med ulykker, storme, vandskader, tyveri og uheld. Din forsikring er din livsline, der tager pungen frem, når skaden er sket. Så ydelsen på din forsikring, er godt givet ud, hvis skaden sker. 
 
 
I undermenuerne til venstre kan du læse om forsikringer, forsikringstyper og meget mere. Brug bannerne til at læse mere, eller bestille tilbud direkte fra forsikringsudbyderne. Af skade bliver man klog siger et gammelt ordsprog. Men tværtimod - af skade bliver man fattig, hvis man ikke har sine forsikringer i orden.
 
Alle vil have billige forsikringer, men forsikringsbranchen kan for mange virke som en uoverskuelig jungle. Vi vil med denne side vise dig de bedste tilbud på markedet. 
 
Mange undersøgelser viser, at du hurtigt kan spare en del penge på dine forsikringer, men det handler om at gøre en aktiv indsats selv. F.eks. kan du tage kontakt til forskellige forsikringsselskaber, og lade dem udarbejde et tilbud til dig. Husk at være opmærksom på forskelle i f.eks. selvrisiko og betingelser for dækning i tilfælde af, at uheldet er ude.   

VÆR SPECIELT OPMÆRKSOM PÅ.:
  • Dækning - husk at læse dét med småt
  • Selvrisiko
  • Øvrige forsikringsbetingelser
Når du søger nye forsikringer, er det vigtigt du bruger GOD tid på din søgning. Priserne er MEGET forskellige, men sikker på et af de stærkeste tilbud kan du altid være hos IF Forsikring. Se bannerne i højre side.
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk