Når du skal optage et lån online, er det en god idé at undersøge markedet lidt, før man kaster sig ud i at låne penge online. Det er nemt at låne online og derfor er det også vigtigt, at man vælger det rette lån, så man ikke senere hen fortryder og evt. har lånt for "lidt" eller for "meget", eller til vilkår man ikke var helt klar over. Under vores afsnit der hedder, LÅNE OVERSIGT, finder du kun lån du kan stole på. Og du kan søge flere steder. Det koster ikke noget og det ene firma ved ikke du har søgt ved det andet.
 
Vær OBS! på følgende.:
  • Lån det du skal bruge, så du ikke skal låne en måned efter igen. Et samlet lån er altid billigst.
  • Skal du kun bruge et lille lån, kan et smslån være billigst, hvis det er første gang du låner. Nogle har endda så gratis lån. Se vores oversigt under SMS/ STRAKS LÅN.
  • Vælg en løbetid og ydelse du ikke fortryder. Mange tror udbyder er mere tilbøjelig til at sige ja, hvis man vælger en kort løbetid. Sådan hænger det ikke sammen. Du kan sagtens vælge max. løbetid. Men husk. Jo hurtigere du betaler lånet af. Jo billigere er lånet for dig.
  • Overvej om et lån er nødvendigt? Mangler du blot et tv eller en ny pc, er L'easys kampagner måske noget for dig. De har endda af og til helt op til 36 måneders rentefri kredit. Se under ALT PÅ AFBETALING. 
  • Søg evt. lån flere steder og accepter så det lån du finder bedst. Det er gratis at søge og du har 14 dages fortrydelsesret. Se gældende betingelser, på den enkeltes side. 
Her finder du en oversigt over alle vores online lån og online lånetyper. Her er forbrugslån, hvor du kan låne ml. 5.000 og 350.000, og så er der også mange kviklån, hvor du kan låne ml. 1.000 og 15.000 - Du finder også et link til L'easy, hvor du kan købe iMac, fladskærm, iPad, hårde hvidevarer og meget mere på afbetaling. Du fleste lån du finder på disse reklame bannere, er lån med hurtig godkendelse* - Se hele listen ned. Den er lang. En af Danmarks største udvalg af låneudbydere!
 
LÅNEOVERSIGT - ALLE VORES LÅN SAMLET
Se låneeksempler under banner. Læs de komplette betingelser hos udbyderen af lånet*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk