Hvilken fælg og hvilket dæk passer på din nye bil ? Hvilke bolte og møtrikker skal du bruge på din bil?  På denne side finder du en liste over de mest gængse hjuldata, til de mest gængse biler, så du kan finde de fælg, der passer på din bil. Der tages dog forbehold for fejl og vi fralægger os et hvert ansvar for, om listen er korrekt. 
 
 
Du har 2 muligheder, for at se listen. Klik på banneret herunder og listen åbner på en ny side, hvor du kan se listen online. Virker det ikke for dig, kan du  klikke >>HER<< for at downloade listen i Excel format. Du kan åbne denne fil i Microsoft Excel eller i Open Office der er gratis. Har du ikke Microsoft Office eller Open Office, finder du en helt lovlig og gratis versinon (link) til det, ved at klikke >>HER<<
 
"Hvilken fælg og hvilket dæk passer på din nye bil ? - Her ser du en liste over de mest gængse biler. Både krydsmål, ET mål, Centerhul og hvilke bolte og møtrikker du skal bruge, på lige netop din bil. Rettelser til listen modtages gerne. Der tages forbehold for tastefejl."
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk