SPINKE DK
HVEM ER VI NU
 
 
Ikke meget har ændret sig i forhold til SpinkeDK's historie her nedenunder. Dog har siden nu en masse ekstra populær information* på siden, så man kan få svar på endnu flere spørgsmål end tidligere. Forskellen nu er bare at der er kommet mere information til, men samtlige artikler omkring økonomi er her fortsat. Der er bare også nu svar på, mange af de andre spørgsmål den enkelt og familien Danmark ofte spørger sig selv. Har du idéer til andet eller mere, så kontakt os gerne. 
 
SPINKE DK's HISTORIE
 
HVORFOR SPINKE DK - STARTEN

Jeg startede siden SpinkeDK i 2007, fordi jeg så ofte, hørte om mennesker der virkelig var i nød og søgte de hjælp på nettet og nogle hurtige svar og løsninger, ramlede de altid hovedet mod muren på forskellige uærlige sider. Og googlede folk ting som Bil Trods RKI, RKI ingen hindring eller lignende, ramte de altid sider, der skrev en masse gøgl og lovede guld og grønne skove, men ALDRIG reelt tilbød andet end links, til selskaber som aldrig i livet, vilel røre en der står i RKI. 

Dette ville jeg gerne ændre på - for på Spinke.DK er der virkelig hjælp at hente. Vi har reele links og reel information, så DU også kan finde det du mangler. Råd, vejledning, tips, en bil på afbetaling trods RKI, et anstændigt mobilabonnement og meget mere.

Jeg har fået meget kritik for min side. For er det over hovedet fornuftigt med f.eks. en bil til en i RKI? JA DET ER DET. For meget arbejde, er ikke muligt at efterkomme med offentlige transportmidler og er man en familie med børn... Ja så er bilen da måske en "luksus" gode .. Men ofte en nødvendig gode, så hverdagen kan hænge sammen. Og fordi man har gæld er man ikke et dårligt menneske, men har ligeså meget ret som alle andre til at leve.

Man kan havne i en økonomisk klemme af mange grunde og ikke kun fordi man har dummet sig. Men uanset om du er havnet i RKI fælden af egen skyld eller uforskyldt, så er situationen den samme for alle. Og ALLE skal have en chance for at leve fornuftigt uanset.

DE ANDRE SIDER ER UDEN REEL INFO !

Hvorfor eksisterer disse andre sider så i så stor stil når de ingen reel info giver ? Simpelt -> Forretning. De tjener penge på på deres sider - en anden grund har de ikke. De vil have "hits" på deres sider og så tjene penge. Og derfor finder du heller aldrig nogen reel info på deres sider, du kan bruge til noget. Udover belæringer om - betal din gæld. Så kan du leve igen. Og det er efter min mening HÅN. Ikke alt gæld er ens egen skyld. Og sidder man i skidt til halsen i dette land er livet svært. Og derfor er en side som SpinkeDK en nødvendighed.

Nogen vil måske mene sidens levegrundlag er forkert. Men dem om det. Vi er her og folk er glade for det. Vi har sidens opstart kun haft fremgang. Ikke i indtjening, men i antallet af mennesker der finder svar på deres spørgsmål. Og kan vi lette folks sorger, med vores sider og indlæg, har vi gjort og opnået det, der gør os glade. Vi tænker ikke kroner og ører. Ja ganske vist har vi reklamer på siden, men det giver kun lidt håndører til at holde siden kørende. Og det er okay. Siden er for brugerne og ikke for andre end dem. 

Jeg har prøvet og prøver fortsat på, at samle info omkring alt, der kan gavne dem i RKI, dem med gæld og dem der bare har en stram økonomi. Det der gavner familier, enlige osv, som har brug for info og hjælp. Infoen og siden ændrer sig løbende. Først var det bare en side, med en kontakt formular på en sort hvid baggrund - nu er der masser af links til bilforhandlere, der sælger til dem i RKI. Der er råd og svar på 100vis af spørgsmål under menupunktet økonomi.

Imodsætning til andre lignende sider, driver jeg denne side helt af eget initiativ. Jeg er ikke en virksomhed, jeg er ikke en hobbyvirksomhed, en forening, eller noget lignende. Jeg er privat og betaler alle sidens omkostninger af egen lomme. Det støttes dog lidt af bannerne på siden, men ikke nok til jeg ikke selv må til lommen. Men SpinkeDK har heller aldrig været tænkt som en pengemaskine og det bliver den heller aldrig. Det er en informationsside og et online magasin for alle.

Jeg skriver dette indlæg, fordi nogen har spurgt til cvr nummer. Den slags kan en privat interesse side ikke få - så kan ikke tilbyde salg af annonce plads eller lignende. Banner reklamer derimod, må alle have på deres hjemmeside, også private. For hvert kalenderår der går oplyser du denne omsætning i rubrik 20 på din årsopgørelse, minus de udgifter du har haft. Så skulle det vidst være stillet klart. 

Som jeg også skriver under bilsektionen får jeg kr. 0 i støtte fra de bilforhandlere, der har annoncer herinde - og derfor bestemmer jeg også 100% selv, hvem der må have deres annonce her på siden. Forhandlere, som efter min mening kan tilbyde den "brede befolkning" noget - ja dem i RKI også. De må være her - ellers hvis de virkelig kan lave andre gode tilbud, der ikke har med bil at gøre; Ja så må de også være her. Hører jeg skidt om forhandlerne følger jeg op på det, og er de ikke reele fjernes de fra listerne. 

 

SPINKE OG SPINKE.DK ER COPYRIGHTED AF RHJ OG EJES 100% AF SIDE EJEREN 

 

 

 

 

*Det med småt - vi gør opmærksom på, at ingen tekster, links eller billeder fra den side må kopieres eller anvendes til egne sider. Enhver overtrædelse vil blive retsforfulgt og der vil kræves erstatning. Siden er 100% gratis at bruge, men et hvert misbrug som ovenstående forklaret vil blive anmeldt og straffet. Indgiver du links til os eller info, indvilliger du i, at vi får rettigheden til disse links, tekster og spareråd uden du vil modtage betaling for disse. Siden er copyrighted 2007-2016 og alle tekster, links og billeder er side ejerens ejendom. Navnet SPINKE.DK Navnet SPINKE Navnet LEV-MED-RKI er alle 3 Copyrighted af sidens ejer 2007-2017 (C)

SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk