Når man køber brugt bil er der mange hensyn at tage, før man beslutter sig for at handle. Hvor meget vil man give for bilen, hvor langt må den have kørt og så videre.
 
TJEK SYN DIREKTE HER PÅ SIDEN - SE NEDERST
 
Men man skal også kunne stole på sælger. Førhen måtte man stole på det sælger sagde til en og MANGE der sælger brugt bil, har haft for vane at  lyve. Specielt omkring km stand og hvad bilen virkelig koster i vægtafgift, eller grønejerafgift. Men nu om stunder kan man rent faktisk tjekke op på de mest væsentlige ting. 
 
Ting du skal tjekke FØR du handler brugt bil.:
 
  • Hvor langt har bilen VIRKELIG kørt?
  • Hvornår er bilen sidst synet?
  • Hvad siger synsrapporterne?
  • Hvor høj er vægtafgiften/ grøn ejerafgift?
  • Hvad er 1. registrerings dato? 
  • Hvad er de tekniske data?
  • Er det gæld i bilen og udlæg?
 
ALT dette kan du nu tjekke på nettet, FØR du handler så du ikke ender med at købe katten i sækken. Du kan se mere via linket herunder.
 
Søger du udover synsinformation også information omkring lån til køb af brugt bil, kan du se vores låneoversigt, under menu punktet LÅN  i toppen. Eller du kan bare trykke >>HER<< og gå direkte til låne menuet. HUSK!! I stedet for at låne gennem forhandleren, er det meget smartere at låne pengene INDEN, du finder drømmebilen. Så kan du tage kontanter med dig og næsten altid score gode rabatter. Forhandelere elsker kunder, der kan betale kontant. Lån til din drømmebil NU! 
 
SYN kan du nu tjekke DIREKTE her på SpinkeDK herunder. Bare tast nummerpladen og tryk enter/return. Søger du mere dybdegående information, så klik på linket herunder.
 

 

"Hvad du finder her - HVORNÅR ER DIN BIL SYNET ? Du kan nemt tjekke om den bil, du er ved at købe er synet - hvornår den skal synes igen og hvornår bilens udgangspunkt for syn er. Alle disse info finder du på flere sider, uden du behøver kontakte synshalen direkte. Førhen linkede vi til Biltorvet.DK. Men Trafikstyrelsens egen side er MEGET bedre til det. Den røber ikke kun sidste synsdato, men flere syn tilbage. Alt du skal bruge er stelnummeret eller nummerpladen. TJEK OM DER ER GÆLD I BILEN ? Vil du købe ny eller brugt bil af privat ? Og er du bange for bilen har restgæld ? Så besøg denne side og tjek for pant og restgæld - modsat andre sider er det GRATIS og nemt. Du skal ikke logge ind eller noget. Bare tast nummerpladen. FIND AL INFO OM DIN BILMODEL Hvor langt kører min bil på literen ? Hvad vejer den ? Hvor lang er den og hvad er topfarten ? Ja der er faktisk en side der røber det meste, om de fleste og gængse biler. Bilmodel.DK oplyser alle de vigtige detaljer omkring, lige netop din bil. Tjek det ud - siden er virkelig god."
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk