At tage kontakt til sine kreditorer, kan være svært, når gælden er vokset over hovedet på en og man ikke kan se sig ud af det. Mange bliver depressive, kede af det, sure pga nervøsiteten eller får det på andre måder direkte fysisk dårligt, når de modtager ubehagelig post, uventet banken på døren af folk de ikke kender eller opkald fra et ukendt nummer.
 
Det giver alt i alt en dårlig stemning i hverdagen, med både fysiske og psykiske mén. Faktisk er gæld, grund nummer ét i et moderne samfund, til skilsmisser. Så hvis ikke rydde op for ens egen skyld, så for familien og eventuelle børn man har.
 
"Fra mail... Hverdagen er til tider uudholdelig. Konstante opkald fra kreditorerer, fogedsager der kommer ind af døren, skænderier pga gælden og vi intet kan mere. Føles som om man er fanget i det. Ja nærmest handlingslammet." - Har du det på samme måde ? Jeg hjælper dig...
 
Det vil vi også gerne hjælpe dig ud af.  Får man talt med sine kreditorer og lavet aftaler, så lader de som regel en være i fred, udover de obligatoriske breve med kontostand osv. Men det kræver taktik og viden at få ro. Jeg hjælper dig også her, så du igen kan få ro på din hverdag og komme ud af den unødvendige stress.
 
Du kan under priser se, et fingerpreg om hvad det koster. Prisen er afhængig af hvor mange kreditorer det drejer sig om. Er det mange finder vi naturlig en pris der passer til dig.
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk