Hvis du skal have et nyt mobilabonnement og står i rki, kan det være en udfordring. Og den udfordring har mange. Ca. 290.000 danskere står i RKI pr dags dato og de har ofte mere end svært ved, at få sig et mobilabonnement. 
 
Det er helt naturligt at man så spørger sig selv. Er det overhovedet muligt at få et mobilabonnement så, når man er i RKI? Og ja det er det heldigvis. Men mulighederne er ikke mange. Virksomhederne må i og for sig, gerne give dig et abonnement, men mange vil simpelthen ikke, med mindre du stiller en sikkerhed, hvis du er i RKI. Både 3 og Telia vil godt tage RKI kunder, men der er nogle restriktioner på abonnementet og ved Telia, skal du f.eks. betale 2.000 kr i depositum, som sikkerhed pr. abonnement.
 
Er der slet ingen anden mulighed?
Jo det er der heldigvis. CBB tager gerne RKI kunder, med mindre det er dem du skylder penge. Så du kan f.eks. godt få et af deres gode abonnementer uden "bøvl" - eneste minus hos dem er, at du ikke får adgang til udlandstelefoni og naturligvis ikke kan købe en mobil på afbetaling. Men du kan sagtens købe deres gode tilbud kontant. 
 
Men ellers kan du sagtens få et abonnement hos CBB. Klik her under og bliv kunde allerede i dag. Deres gule maskot ønsker dig velkommen hos CBB. 
 
 
Søgetags.: Mobil trods rki, mobilabonnement trods rki, få et mobilabonnement trods rki, telefonabonnement trods rki, mobilabonnement med rki.
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk