NYHEDS ARKIV 2007 - 2012
 
23.12.2012 - Glædelig lille juleaften til vores brugere. Vi er så småt ved at komme os over diverse sygedomme i forbindelse med vinterkulden og når så småt i gennem bunken af henvendelser.
 
19.12.2012 - Som så mange andre steder er vi pt. ramt af sygdom her på redaktionen. Vi regner med snarest at være helt klar igen. Alle henvendelser, vil blive besvaret i den rækkefølge de er kommet ind. Vi beklager.
 
01.12.2012 - Glædelig 1. december. Vi får utrolig mange henvendelser her i juletiden. Vi besvarer alle så vidt muligt. 
 
28.11.2012 - Vi modtager en del mails vedr. julehjælp. Vi har links, hvor denne kan/ kunne søges, men vi er IKKE dem der uddeler denne, så svar på ansøgninger omkring julehjælp kommer ikke fra os. Håber alle får den hjælp de har brug for og ønsker alle glædelig december.
 
25.11.2012 - Låne Hjælperen er stadig den bedste og mest sikre måde at søge lån på, hvis du har rod i økonomien. Et professionelt team, tager sig direkte af din låneansøgning og tager direkte kontakt til diverse låneudbydere. Du finder Låne Hjælperen -> HER <- Låne Hjælperen er GRATIS at bruge og finanseres af reklamer. Chancerne for låne accept er over 70% større hos Låne Hjælperen end andre steder.
 
18.11.2012 - Snart vil der blive tilknyttet en privat rådgiver, da jeg desværre ikke har tiden til de store spørgsmål mere. Indtil da beder vi om tålmodighed. Men små hurtige svar, leverer jeg stadig hurtigt. Mere følger når alt er på plads.
 
13.11.2012 - Har lavet et nyt tiltag der hedder populært info. Modsat det seriøse tema siden har, vil der være lidt løst info omkring nye produkter, tilbud og info nogle er nysgerrige efter, som man ikke finder så hurtigt ellers.
 
12.11.2012 - Nye tiltag igang, så du får mere råd ! Også dig i RKI. Vi prøver på at finde alle tilbud, hvor også rki ingen hindring er.
 
09.11.2012 - Det er juletid... Husk kniber det kan du søge julehjælp, både på kommunen og ved diverse organisationer. En hurtig søgning på google giver mange tip. Husk google tilpasser søgeresultater delvist lokalt. Du kan søge forskelligt alt efter, hvorfra i landet du kommer.
 
02.11.2012 - Vi har desværre oplevet et mindre angreb på vores side. Ikke noget der har betydning for jer som brugere eller jeres computere, men tekst og info på siden, er blevet skiftet ud, med mindre pæne tekster. Vi rydder op så hurtigt vi kan. Skrivende stund er kl. 03.11 og vi arbejder på livet løs. 
 
02.11.2012 - Spinke DK er under sin største ombygning til dato. Vi håber i er tålmodige, i de dage dette må tage. Vi er snart tilbage for fuldkraft. Vi har nu over 500 unikke besøgende om dagen. Det viser hvor nødvendig en side som denne, er for danskerne, i disse svære tider. Derfor NY og BEDRE side. Tilbage til rødderne, med mere info end nogensinde før.
 
02.11.2012 - Nogle sider vil have forkerte farver og svært læselig tekst. Vi arbejder på højtryk for, at få alt op at køre igen.
 
20.10.2012 - Ny spiller på markedet med salg af biler til folk i RKI. Se listen under bil rki fanebladet. Han har få biler, men altid 1-2 at vælge i mellem. Ellers kontakt ham. Også Bjarne Hjorth biler er tilbage - de har altid solgt til folk i RKI. Så gode nyheder her op til vinter. 2 faldt fra og lukkede, men 2 nye er kommet til.
 
19.10.2012 - Vi har stadig vanvittigt travlt. Så som Kim skriver til os. "Hvornår hører jeg fra Lånehjælperen?" - Der kan desværre gå op til 14 dage, før man for endelig svar, da ansøgningsprocessen er lidt længere end normalt, da der jo ydes lån også hvis man ikke helt har styr på økonomien. Ingen garanti for accept, men chancen er BETYDELIGT højere med de samarbejdspartnere vi bruger der.
 
18.10.2012 - Når man er klemt er det ikke lige altid tingene hænger på træerne for en og derfor udlover Spinke DK nu en iPhone 5, til den der benytter sig af det GRATIS tilbud du finder HER - Se tilbud for betingelser.
 
05.10.2012 - Mangler du penge NU OG HER ? (Op til kr. 500,-) Til mad, en enkelt regning ? Har du en smart mobil, som du måske er nød til at sælge, men helst ville være fri ? Så lån lidt af os, med din Smartphone, Laptop, AppleTV eller andet som sikkerhed (pantelån - vi køber ikke dine ting. Bruges kun som sikkerhed) - Du skriver hvad du har - vi vurderer om vi kan tage det som sikkerhed. Du sender det til os og vi overfører pengene med det samme. Du har så løbende måned+plus 30 dage til at betale lånet tilbage. Så returnerer vi dine ting med posten. For fulde betingelser mails os under kontakt - Dette var meget brugt i gamle dage, da folk ikke havde meget - vi genindfører nu denne låneform.
 
04.10.2012 - Vi har stadig problemer med at følge med i hendvendelserne. I er ikke glemt, men er i itvivl, må i gerne skrive til os igen - Vi er her for jer. Husk - ALLE kan hjælpes og INTET er håbløst.
 
23.09.2012 - Vi giver råd som aldrig før og derfor vil der være en mail eller 2 der af og til bliver overset desværre. Hører du ikke fra os - skriv gerne igen. Vi sidder klar til at hjælpe som vi kan.
 
17.09.2012 - Bruger du linksene på forsiden fra os, hvor du kan købe et Apple TV osv, til små afdrag, så husk - er du på siden kan du sagtens købe mere. Ved første gangs køb, er det en god idé ikke at købe for mere end ca. kr. 1.000 hvis du står i RKI - så kan du bevise dem du betaler tilbage og de accepterer også større køb.
 
10.09.2012 - Vi har stadig forbavsende travlt. Så modtager du ikke svar på din henvendelse, så er du ikke glemt. Men bare mange der har kvaler pt med økonomien og vi prøver, at tage de værste sager først. Håber på jeres forståelse.
 
05.09.2012 - Vi har travlt med nye info sider. Mere følger snarest ! Selvfølgelig er det en god ting at blive slettet fra RKI  -  men med den rigtige rådgivning, kan du også få lagt gælden bag dig. Og intet er bedre end ro i sindet og slippe for ubehagelig breve og fogedsager.  Vi rådgiver og hjælper.
 
04.09.2012 - Spinke.DK er stadig ligeså aktiv som altid. Men pga massive forespørgsler har vi ikke altid lige meget tid til at opdatere nyheds siden. Men vi er her for dig ! Altid ! Og det bliver vi ved med. 
 
25.08.2012 - Sikke en ballade der er i lille Danmark for tiden. Og sikke mange penge staten bruger på disse ballademagere. Hvad med staten brugte disse penge på vores fattige danskere? Eller danskere på røven. Der er mange af dem. Ca. 1.000 der besøger siden her hver dag nu. Skræmmende. Og stor kritik herfra til Ekstrabladet.DK der konstant fjerner kommentarer og blokerer brugere fordi, de ikke skriver som Ekstrabladet.DK vil ha' dem til. Ulækkert EKSTRABLADET.DK
 
20.08.2012 - NØD LÅN servicen bliver et PANT lånetilbud. Du vil indenfor 1-2 hverdage kunne have dine penge. Små lån mod pant. Fra 1. September 2012 - NØD LÅN er ikke beregnet som lån til pc, mobil osv. Det er små beløb til dig der virkelig er så klemt du ikke har noget, at spise til dig og dine børn. Kr. 100 kan f.eks. give både mælk, brød og pålæg hvis man køber de rigtige steder.
 
18.08.2012 - NØD LÅN - Et nyt tiltag fra Spinke. Vi arbejder stadig på, et koncept. Lånene vil ikke være som de mini-lån man kender fra Ferratum osv, hvor man kan låne 5-4.000,- med en måneds løbetid. Men reele NØD LÅN, for dig, der står NU OG HER og mangler kr. 100,- til mad og lignende. Til at starte med, vil det være muligt at låne mellem kr. 50 og kr. 100 - senere op til kr. 500,-    Lyder af lidt? Ja men er et NØD LÅN til dig hvor det virkelig lige brænder på. Der kan kr. 100 betyde en verden til forskel. For nærmere info skriv til os. Du skal være listet bruger, for at kunne komme i betragning. 
 
18.08.2012 - Hvad er jeres mening om unge på førtidspension? Som når de har fri kan bygge legehuse, ordne hus og have, men ikke mener de kan arbejde? Hvad med alle dem der virkelig er syge og i gæld, som intet kan mere? ... Skriv jeres mening HER og få en prøvetur i en fantastisk bil. Vores meninger herinde er lidt delte - vi skriver det fordi vi har haft en debat om det i dag. 
 
16.08.2012 - Spinke DK har brug for DIN støtte for at kunne fortsætte projektet. Så brug vores bannere. Fortæl venner og bekendte om siden. Skal de ha' ny mobil? Så køb den over et banner her fra siden - eller benyt mange af de andre bannere. Det holder siden kørende. På forhånd tak.
 
16.08.2012 - Snart ny bilforhandler hvor RKI INGEN HINDRING er mottoet på et udvalg af deres biler.
 
15.08.2012 - Nogen synes måske vi har lidt rigelige reklamer på siden. MEN - det er det der gør du kan bruge siden og alt denne information HELT GRATIS.  Så kender du en der skal ha' nyt mobilabonnement? Eller lignende. Så se siden igennem. Det støtter os.
 
07.08.2012 - En kærlighedserklæring til kæresten? Send tekst og billeder på mail og siden oprettes efter dine ønsker. Mulighed for op til 4-5 sider. Pris kun kr. 400,- Kæresten vil blive begejstret. Skriv her på SPINKE.DK - og få din egenside.
 
07.08.2012 - Redigeret listen over Bil Trods RKI
 
06.08.2012 - Spinke DK kan snart tilbyde små nød-lån (50-500 kr) mod pant med en løbetid på løbende måned + 30 dage. Der er tale om SMÅ lån til dig der mangler penge NU OG HER til køb af mad osv. Lånene udbetales mod pant i værdigenstande. Det kan f.eks. være en mobiltelefon eller lignende. Gestanden skal fremsendes til vores postadresse og beløbet udbetales så omgående til den pågældendes konto. Når låneperioden så er ovre og pengene plus renter og gebyrer er tilbage betalt, sendes genstanden tilbage. For mere info kontakt os. Vi gentager. Vi yder kun SMÅ NØD LÅN. Følg med på siden hvornår vi starter. 
 
06.08.2012 - Om du skal have et discount selskab eller et, hvor du kan få en af de nyeste og bedste mobiler. Så se HER - du kan altid "lave" penge på at skifte selskab og en ny mobil er jo heller ikke at kimse ad.
 
05.08.2012 - Vi er tilbage fra ferie og siden og alle henvendelser er nu igang, med at blive behandlet. Du vil opleve en del nyheder fra dette faneblad forsvinder pt. Det gør vi for at siden ikke bliver for lang og uoverskuelig. Savner du noget info på Spinke.DK skriv endelig til os. Del linket www.spinke.dk på din facebook. Tak på forhånd.
 
05.08.2012 - Del siden - Del linket http://www.spinke.dk hvor i kommer hen på nettet. Tak på forhånd. Det er gratis at nævne siden og dele den når man mailer osv. Så hjælp med at andre kan få hjælp. Tak på forhånd. Kopier linket og sæt det ind hvor du synes. I forum (fora), på jeres Facebook side. Jeres Twitter osv. TAK FOR HJÆLPEN
 
30.06.2012 - Vi er blevet spurgt om vi også hjælper ligesom i Luksus Fælden på TV3 og til det kan jeg kun sige - Altså i det program hjælper de ingen. Tværtimod synes vi de gang på gang, gør det værre for dem der deltager. De krænker folk, får dem til at gå af med familiens kæledyr, tager deres bil, så de mister deres arbejde og frihed osv. Vi har også hjulpet 2 par, der først var med i Luksus Fælden og fik ødelagt økonomien endnu mere. Vores besøg i Sønderjylland og på Fyn var en succes. Og parene er ikke gældsfrie nu, men lever med ro i sindet - og uden ondt i maven og har nu styr på tingene. Meld dig for gudsskyld ikke til den slags - du bliver udstillet og nærmest krænket i din menneskelighed, den måde TV3 sætter det op på. Vi har vidne beretninger (fra deltager) til hvordan tingene bliver klippet sammen og taget ud af en sammenhæng. Siger du noget der ikke er spændende nok - så klippes det sammen så du bliver interessant. Og værst. De hjælper dig ikke med din økonomi, men sætter dig strammere end muligt. Alene deres udregninger af månedlige samlede udbetalinger ved folk er helt urealistiske. Lars og Heidi der deltog blev f.eks, sat til at have ca. 40.000 udbetalt om måneden. Men i virkeligheden havde de 27.000,-  Vi kan kun advare. Beslutningen ligger hos dig.
 
29.06.2012 - Vores rådgivning modtager dine beskeder 24/7 - døgnet rundt hele ugen og vi svarer på alt det vi kan. Uden beregning for dig. Se betingelser under kontakt.
 
29.06.2012 - Forsiden var nok blevet lidt for kommerciel. Men vi skal også leve, hvis vi skal holde siden kørende. Vi har dog lavet forsiden om, så den igen mere er rådgivningsbaseret. Men vi håber i vil bruge konkurrencer og tilbud, der er på siden. Det støtter os og vores arbejde.
 
28.06.2012 - Husk LÅNE HJÆLPEREN - Læs mere >HER<
 
25.06.2012 - Der dukker meget nyt op pt i de forskellige sektioner. Følg med - måske der er lige netop et godt tilbud til dig, eller info du kan bruge i lige netop din situation. Husk vi også har rådgivning, rki sletning og låne hjælperen.
 
15.06.2012 - Maxi Biler er tilbage på Spinke.DK - De sælger biler til dig i RKI og det endda stort set UDEN UDBETALING. Desuden er Auto Boss ny på listen. Så igen godt nyt til dig i RKI, der mangler bil. Spred budskabet om Spinke.DK - Vi bruger masser af timer på lige netop DIG - så brug 2 minutter og link til os hvor du kommer hen. Skriv http://www.spinke.dk eller tryk på facebook like-knappen (synes godt om) oppe til højre. På forhånd tak. Se BIL TRODS RKI HER
 
11.06.2012 - Rådgivning, RKI, BIL RKI, Låne Hjælperen - altsammen opdateret !
 
07.06.2012 - Playstation 3 eller xBox 360 med Kinect uden udbetaling og på fakture? Så køb den hos CDON.COM - De tilbyder ALLE deres varer på faktura. Køb nu, betal om 2 måneder. Alt på afdrag om man ønsker - nemt og lige til. Og søger du Rasmus Seebach's "Mer' end kærlighed" eller Medina's nye album - så er det også rette sted.
 
03.06.2012 - Rådgivning Sektionen nærmer sig at være færdig og Låne Hjælperen er kommet til (åbnes snarest) - Desuden vil der komme andre nye initiativer - støt siden og deltag i a-kasse testen eller onfones konkurrence længere nede på siden her. Er de nemmeste og hurtigste at deltage i. Spred navnet http://www.spinke.dk - Spred budskabet. Tak på forhånd.
 
02.06.2012 - Så blev den nye RKI Sektionen "delvis" færdig. Der kommer mere info på, men nu er fanebladet online. Bil RKI og RKI er nu 2 forskellige faneblade. Rådgivnings fanebladet følger snarest. 
 
01.06.2012 - Hjælp til låneansøgningen ? Er du i tvivl om hvem der er den bedste partner for dig ? Den mest sandsynlige udlåner ? Hvem der vil være billigst for dig ? Forstår du ikke ansøgnings skemaerne ?  Snart følger dig også et afsnit omkring det at optage lån nemt og med hjælp.
 
01.06.2012 - We also provide all our services in english now. If you are living in Denmark and need Loans, Mobilephones on contract and advise if you are in debt - Just feel free to contact us and we will tell you more. If you work in Denmark you need to be a member of a union to get paid if you are laid off. We also help to choose the right one ! If you're in debt and have trouble with RKI, we will help you. We make all papers for you. No need to worry. Contact us.
 
01.06.2012 - Wir bieten jetzt auch alle unseren Services in deutsch an. Lebst du in Dänemark und brauchst du einen schnellen und fairen Kredit ? Brauchst du ein Handy auf Vertrag ? Oder hast du einfach schulden und brauchst rat ? - Dann kontaktiert uns und wir helfen dir weiter. Nur weil man in Dänemark lebt will man ja trotzdem das neue iPhone usw. Wir helfen auch so, das du in einem fall arbeitslos werden solltest, immernoch dein Geld bekommst. Wir helfen die richtige a-kasse (gewerkschaft und alg) zu finden und vieles mehr. Hast du schulden und RKI droht (Die dänische Schufa) - Schreibt uns. Wir helfen dir sofort. 
 
01.06.2012 - Jeśli mieszkasz w Danii, taki Możemy również pomóc teraz, z Polski. Mamy również mówić niemiecki i angielski. Szybkie pożyczki - pieniądze !!! Jeśli masz tylko duński cpr liczba (cpr nummer) - Aż do Kr. 250.000 ! Wymagania - Jeśli masz tylko duński cpr liczba (cpr nummer) i duński adres. Również pomóc iPhone, Nokia Lumia, HTC ONE X etc. !!! Napisać w języku niemieckim lub angielskim. Możemy Ci pomóc. Problemy z przejściem do Danii ? Możemy Ci pomóc. Znaleźć mieszkanie? Możemy Ci pomóc.
 
01.06.2012 - Vi arbejder på livet løs for at få de nye tiltag online. Men det kræver stadig noget tid. Men det kommer !
 
27.05.2012 - Vi har modtaget uendelig mange mails i weekenden. Vi svarer ALLE hurtigst muligt. I er ikke glemt.
 
22.05.2012 - Ondt i maven over regninger ? Dårlige breve ? Skal du ha' ringet til kreditorer men modet mangler ? Vi formidler rådgivning der ordner alt dette for dig. Ingen 3. parts indblanding, med ekstra gebyrer. Vores del af arbejdet er gratis - men firmaet vi henviser til tager naturligvis gebyrer. Men de ordner ALT det for dig, du ikke selv kan komme i gang med. De ringer gerne for dig, hvor du ikke selv magter det. De ser din gæld igennem og prøver på at lave aftaler for dig. De kontakter Experian og Deb. Reg. - ja faktisk gør de alt du ikke selv kan. Og det er et firma med "enkelt" mennesker, så du kan trygt kontakte dem. Og har du det for skidt til at ringe der, kan du ordne ALT over mail. DU SKAL HAVE DET GODT - andre også. Men i dit liv er DU vigtigst. Skriv til os hvad du skal have hjælp med og vi formidler HER
 
21.05.2012 - Hvis du vil støtte Spinke.DK's store arbejde, uden du skal have en krone op af lommen og du eller en bekendt f.eks. skal bestille bredbånd, tv, eller have en ny mobiltelefon - så få dem til at bestille, efter de har trykket på et banner på denne side. Vi har fra alle selskaber. Canal Digital, Call Me, Telia, Telenor, Telmore osv. Det giver os en lille og minimal støtte. Men det er nok til vi kan holde siden online. På forhånd tak.
 
21.05.2012 - Del siden - Del linket http://www.spinke.dk hvor i kommer hen på nettet. Tak på forhånd. Det er gratis at nævne siden og dele den når man mailer osv. Så hjælp med at andre kan få hjælp. Tak på forhånd. Kopier linket og sæt det ind hvor du synes. I forum (fora), på jeres Facebook side. Jeres Twitter osv. TAK FOR HJÆLPEN
 
21.05.2012 - HUSK - Kender du en bilforhandler vi mangler på listen, som sælger biler til kunder i RKI, så kontakt os. Annonce pladsen er gratis !
 
18.05.2012 - Når økonomien er stram skal man ikke snydes af en bilforhandler, for så at få flere udgifter end man regnede med. Se  en liste af dem der ikke følger afgørelser, selv efter de har tabt. Den slags mennesker skal i IKKE handle med. Se HER - listen er lovlig at offentliggøre ! Udhængeskabet kaldet man det også. Er forhandlerne først der er det et stort NEJ til at handle med dem. De er uærlige og holder sig ikke til loven.
 
17.05.2012 - Snart vil Spinke.DK tilbyde rådgivning i forbindelse med gæld til markedets absolut bedste priser, så du KAN KOMME UD AF GÆLDEN OG STARTE FORFRA. I starten over mail, chat og telefon, men vi håber senere på, at kunne åbne et lokalt kontor, hvor alle vil være velkomne. Følg med på siden. Emnet bliver STORT. Kontanthjælp hvad nu? Førtidspension ? Gæld ? Børnepenge ? Alene Mor ? Alene Far ? Hvad har jeg ret til ? Hvad kan jeg gøre ? Meget PLADS vil blive brugt på dette emne.
 
17.05.2012 - Vi på Spinke.DK hjælper gerne med dine RKI registreringer. MEN - er din gæld så lav, det virker spøjst ikke bare at betale sin gæld, så bruger vi hellere vores tid på andre. Men selvfølgelig rådgiver vi gerne omkring aftaler med videre om gælden så kun er kr. 100,-
 
04.05.2012 - Synes vi her på Spinke.DK har et smil på læben i dag. Nyd det gode vejr venner og husk at være gode ved hinanden. Hjælp dem der har brug for det. Her står den på rankeopsætning i dag og konfirmation i morgen.
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk