Når man er i gæld, bliver der ofte peget fingre af en og folk mener næsten altid, at grunden er selvforskyldt - og sandheden er jo... Ofte har det ikke været i ens egne hænder, at man er endt i håbløs gæld. Der kan være mange faktorer til at gælden er kommet. Og derfor skal der ikke dømmes, men hjælpes og lindres " ... Spinke.DK
 
Under dette faneblad vil du kunne finde tips, tricks, få rådgivning, få hjælp og den information du søger. I menupunkterne til venstre har vi inddelt emnerne, så de er nemme at overskue og finde rundt i. Så søger du online svar på spørgsmål om gæld, kommunen eller ydelser, er du havnet rette sted.
  
Husk jo før du starter med at rydde op i din gæld, jo før får du igen ro i sindet og fred fra kreditorer der skriver ubehagelige breve og endda i visse tilfælde kommer på besøg.
 
Og det er ALDRIG for sent, at starte med at rydde op i gammel gæld, uanset hvor uoverskuelig den er. Der er altid en vej - og vi vil gerne guide dig og hjælpe dig, til at finde den sti du skal følge, for igen at få ro i livet.
 
Dog er gæld nogengange så stor, at man ikke har en mulig for at få ryddet op i den, eller ihvertfald ikke har nogen udsigt til, igen at blive gældsfri.
 
Så er der 2 muligheder. Man kan søge gældssanering, eller lære at leve med gælden, hvor nok langt de fleste vælger det sidste. Det lyder "mærkeligt", men nu til dags er gældssanering næsten umuligt at få. Og så er der kun én løsning - Det at lære at leve med gælden - for gæld eller ej - Du har RET til et dejligt og roligt liv, med glæder som alle andre til trods for gælden og uden du dagligt skal stresses pga en gæld du måske ikke kan komme ud af. Og her er Spinke DK også en god ven, der kan vise dig, hvor du finder en vej i livet, trods gæld og rki. til dig i RKI og hvordan du lever med gælden.  
 
 
Rådgivningsområdet spænder vidt hos os. For os tæller det, du ikke er alene med dine problemer. Vi kan give dig rådgivning på alle områder indenfor økonomi. Så læg stress, ondt i maven og dårlige tanker på hylden og kontakt os, med dine problemer.
 
Du kan trygt fortælle os alt - intet kommer videre herfra, da vi har tavshedspligt. Så intet er for småt eller for stort for os, at høre og hjælpe dig med og vi tager alle emner seriøse, som det hører sig.
 
Du kan desuden ved de "små spørgsmål" gerne bruge et alias, og dermed være helt anonym. Vi har kun brug for din korrekte email adresse for at kunne svare dig, på et hurtigt spørgsmål.
 
Vi hjælper blandt andet med.:
 
Ender du i fogedretten hele tiden ? Bor du i Sydjylland tager vi gerne med mod et mindre gebyr. Vi mødes en halvtime før og taler sagen igennem inden vi går ind til mødet. Alternativt, kan vi på fuldmagt, tage til mødet for dig. Priser følger længere nede.
 
Er gælden vokset dig over hovedet og alle breve ender stort set i skraldespanden? Det er ikke nogen god løsning. Vi hjælper dig også her, så du kan få styr på dine breve igen. Få styr på hvor meget du virkelig skylder.
 
Mangler du overskud til, at få kontakt til alle dem du skylder penge? Få lavet aftaler så de lader dig være i fred? Det gør vi også gerne for dig. Du behøver hverken selv at møde op eller ringe. Giv os en fuldmagt og vi gør det for dig, så du igen kan få ro i hverdagen.
 
Er økonomien ved at ramle og mangler du hensættelse, så du ikke mister bilen eller huset eller andet købt på kredit? Vi prøver at løse det for dig, så du der får ro nogle måneder.
 
Vi kan stort set hjælpe dig med alt, når det gælder økonomi og vi kan tage til de ubehagelige møder for dig. Vi kan ikke yde denne service gratis, men prisen er meget lavere end du sikkert forventer og en brøkdel af, hvad en advokat tager for denne service.
 
Problemer på arbejdet? Er du blevet syg pga. din økonomi? Skilsmisse? Andet? Vi hjælper dig også her. Både med kontakt og det skriftlige. Vi tager gerne med som bi-sidder på jobcentret og kommunen, hvis du er nede. Også med til lægen hvis det presser på.
 
Spinke.DK - vi er her for dig, fordi vi selv har haft HELT DE SAMME problemer og kriser i livet. Så kontakt os trygt og få hjælp allerede nu.
 
Alt vi kan yde hjælp med er ikke listet her. Men drejer det sig om økonomi, eller psyken pga økonomi, skilsmisse og så videre, så er vi her for dig.
 
Du har også retten til en positiv hverdag. Ret til smil og glæde. Og du er kommet til rette sted. For vi hjælper dig hele vejen hvis DU er klar til at tage imod hjælpen. Vores rådgiver er  Psykoterapeut og Jurist
 
Psykoterapeut uddannelsen, har den bonus, at han også kan tage sig af, den psykiske del af det, at stå i gæld og være syg af selvsamme grund. 

TING VI BLANDT ANDET HJÆLPER MED
 
FOGEDSAGER / FOGEDRETTEN.:
 
Vi har oplevet mange, der ikke kan klare tanken om, at tage i fogedretten selv - endda mange der slet ikke kan få sig selv til at tage derhen. Her hjælper vi også gerne. Enten ved at tage med dig, eller ordne hele mødet for dig. Det kommer desværre dog lidt an på, hvor i landet du bor. Vi har kontor i det sydjyske ved Haderslev og betalingen afhænger af afstand. Prisen for at tage mødet for dig, eller deltage er kr. 500,- plus kr. 3,- pr. km hver vej, der kan dog aftales andet, hvis afstanden er lang. Prisen er inklusiv timeløn og der kommer IKKE mere oveni.
 
GÆLDSRÅDGIVNING.:
 
Råd og vejledning så du kan komme ud af gælden. Hvordan du får styr på ubetalte regninger, ubetalt gæld, hvordan du får gælden ud af verdenen, indenfor en rimelig tids horisont.
 
Rådgivning så du slipper for breve og fogedsager, der går om og om igen. Råd til hvordan du slipper for flere gebyrer og renter, der bare stiger og stiger.
 
 
KREDITOR KONTAKT.:
 
Mange mennesker i gæld, har ikke styrken og kræfterne til, selv at tage fat i de enkelte kreditorer. Og det er ikke en svaghed, men helt naturligt, at den slags giver en det skidt. Mange kreditorer er svære at snakke med og kan være direkte nedladende. Og denne opgave overtager jeg også gerne for dig. Kontakt til dine kreditorer, er ofte første skridt ud af gælden. For en aftale skal der på plads, for at der kan komme styr på tingene.
 
BUDGET.:
 
Har vi haft kontakt til alle kreditorer, ordnet fogedsager og mere, tilbyder vi også, at lægge jeres fremtidige budget, så det er realistisk og bæredygtigt. Vi vil aldrig lave en aftale med en kreditor der er urealistisk - aftale om afdrag og ens reele rådighedsbeløb skal hænge sammen. 
 
PSYKOTERAPI / FAMILIERÅDGIVNING.:
 
I kraft af hans Psykoterapeut uddannelse, ved han hvor vigtigt det er, at have styr på den psykiske del efter kriser. Kriser kan være forårsaget af mange ting. Gæld, stress, tab af en kær, depression og meget mere. Vi tilbyder psykoterapi til den enkelte, parterapi og familieterapi.
 
Og meget meget mere... Skriv for et godt tilbud. Også du kan hjælpes. Uanset hvor håbløst det end måtte se ud.
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk