Kommet i RKI for første gang ? Eller lige ved det ? Og tænker RKI hvad så ? Stresser din RKI registrering dig ? Rolig - livet fortsætter sin vante gang.
 
Du mister nogle muligheder, men det er MEGET få. Faktisk er det så få muligheder du mister, at du i hvertfald ikke skal lade dig stresse over det. Fald til ro, før du handler. En RKI registrering er ikke verdens ende.
 
LIVET GÅR VIDERE TRODS RKI
 
Og i sidste ende redder RKI dig også fra, at komme ud på endnu dybere vand, i form af endnu flere lån og overspringshandlinger, som impulskøb og mere, så din situation ikke forværres og du kan rette blikket mod løsninger, på din situation i stedet. Din RKI registrering, skal du ikke se som en ENDE på tingene som de er, men som EN NY START for dig. En chance for at fokusere og få lagt en plan.
 
 lad dig ikke deprimere af din registrering. Dit liv går videre. Stort set som før. Læs indlæg og links her på siden - en RKI Experian registrering er slet ikke så svær at leve med. Du har stadig MANGE muligheder. Det giver virkeligt kun få begrænsninger.
 
Men nu du er landet på Spinke.DK - så lad os hjælpe dig, med små korte GRATIS råd under kontakt. Du kan spørge om alt. Små spørgsmål besvares hurtigt. Som regel indenfor 2-3 dage.
 
Vi kan formidle gældsrådgivning og kan i vise tilfælde selv tilbyde denne. F.eks. kan vi hjælpe dig med nogle af de ubehagelige ting, som fogedretten og meget mere. 

Gå til kontakt fanebladet og skriv trygt til os. 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk