RKI Sletning før tid - Vi har ændret dette afsnit. For som så mange andre, lærer vi også gennem tiden. Og noget der umiddelbart kan virke som en god idé, er måske ikke altid den bedste løsning.
 
 kan man virkelig blive slettet fra RKI (Experian/ Ribers) før tid? Altså før de 5 år man er registreret for? JA DET KAN MAN. Dog ikke i alle tilfælde, men hvis registreringen er "uden fundament" eller "tredje betalings påmindelse" og lignende,  er det faktisk en mulighed.
 
Vi på SpinkeDK synes dog, man hellere skal kæmpe sig ud af sin gæld eller få lavet aftaler med sine kreditorer, fremfor at prøve på, at komme ud af RKI, gennem en smutvej og så evt. stifte ny gæld. Det er en dårlig idé, MED MINDRE den nye gæld er lavet for at samle alt sin skyld ÉT STED. Vi er helt klar over, det er nemmere skrevet end gjort. Men vi hjælper gerne, når gælden er vokset over hovedet på en.
 
Er du i tvivl om, om du er i RKI, kan du på dininfo.dk se, hvor mange registreringer du har i RKI. Vi foreslår dog, du KUN prøver på at komme ud af RKI af smutveje, hvis det er fordi du har en reel plan, for afviklingen af din gæld. Ellers er det kun et spørgsmål om tid, før du er registreret igen. Og det ønsker ingen.
 
Udfor hver sag på dininfo.dk, kan du se hvad fundamentet er for den enkelte registrering. Skriv sags nummer, kreditor og alt ned du kan finde om den enkelte registrering. Vil du prøve på at få den slettet, er alt du skal gøre faktisk, at klage over registreringen. Men det går kun ved sager uden fundament, eller tredje betalings påmindelse, med mindre du har gode argumenter.
 
Alt dette, med sagsnummer og alt information om sagen du kan finde, skal du så sende til Experian, som står bag RKI / Ribers. Denne procedure, skal du følge for hver eneste sag i RKI, du vil klage over. Under dokumentshop, kan du finde en skabelon, du kan få gratis af os. Husk dog, at der er INGEN GARANTI for at du bliver slettet. Men er sagen uden fundament, eller "tredje betalings påmindelse" vil du som regel blive slettet. For det meste dog kun midlertidigt, ind til sagen har været i fogedretten.
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk