Har du fået holdt penge tilbage ved SKAT ? Selvom du er på kontanthjælp, pension og endda måske er forsørger og enlig ? Og må de det ?
 
JA - fra 2014 er reglen, at det må de gerne. Selv på overførsels indkomst, skal de ikke længere fra SKAT's side vise hensyn. Der må man tage kontakt til kommunen og bede om ekstrabetalinger. 
 
Ekstrabetalinger kan f.eks. være, at bede om højere boligstøtte, eller kontant tilskud, til diverse udgifter. SKAT skal nu ikke længere vise hensyn. Så selvom ens indtægt er lav, kan du fjerne fradrag og hæve trækprocenten, næsten som de har lyst.

F.eks. har vi pt en bruger, der er sygemeldt på kontanthjælp. Enlig far, med en hjemmeboende datter på 12 år. Og alligevel har de fra 1.1.13 sat hans fradrag til Kr. 0,- og hans trækprocent har de sat op på 44%. Så de er barske nu.
 
Så man må finde veje og løsninger, så man også kan leve trods skyld til SKAT. Der findes flere små tip. De er desværre ikke mange, de er der dog. Kontakt os, for at få disse små fifs, der giver lidt ekstra i hverdagen.
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk