SMSlån på SpinkeDK.: Når du søger et lille lån og gerne vil have pengene hurtigt, er smslån, også kaldet strakslån, en god løsning. Du kan låne fra 500 - 15000 kroner og få pengene udbetalt nærmest omgående hvis du godkendes. Ansøgningen tager kun fra sekunder til få minutter. Og bedst af alt. Du underskriver med NemID, så du får svar med det samme - Og pengene kommer også super kvikt, når du søger smslån. Online lån har aldrig været nemmere.
 
SMSlån er nemt.: Når du søger et smslån, så tager det virkelig ikke mange sekunder at ansøge om et online lån. Og godkendes du, er udbetaling ligeså hurtig. Vi snakker minutter. SMS Lån er lån med straksudbetaling.
 
 ELLER SE NEDERST HER PÅ SIDEN FOR ALLE VORES SMS LÅN
 
Sådan søger du.: Du klikker enten på fanebladet i toppen af siden "Lån Penge" og ellers klikker du på "KLIK HER OG SE VORES LÅN" herover. Så kommer du direkte til oversigten af låneudbydere vi samarbejder med. SMSlån er samlet nederst på lånesiden, du kommer til ved at klikke på "Lån Penge" - Klik så på det ønskede lån og ansøg. Husk at have NemID ved hånden. Det er tilladt at søge hos flere, hvis du f.eks. mangler 2 små kviklån fremfor 1. 
 
Hvorfor tage et smslån.: SMSlån online er ofte en god idé fremfor at skulle i banken, hvis du lige står og mangler et par tusinde kroner og skal bruge dem NU OG HER. For smslån er lån med hurtig udbetaling. Så stort set ingen ventetid, hvis du godkendes. 
 
SMSlån kan anvendes til meget.:
  • Forbrug nu og her
  • Tøj og sko
  • Dække pludselig opstået uventet udgift
  • Et nødvendigt tandlæge besøg
  • Ekstra penge op til fest eller en højtid
  • Og meget mere... 
Hvor meget kan man låne når man tager et smslån.: Typiske smslån ligger på mellem 500 - 15.000 kroner. Skal du låne mere, så skal du vælge et af vores forbrugslån, du finder på samme side, under fanebladet her på SpinkeDK "Lån Penge" - Hvad du kan låne varierer fra udbyderen af lånet og dine personlige forhold, som f.eks. din indkomst og din alder. Typisk alderskrav på lånetager er fra 18 - 23 år og op til 70 år. Dog er der undtagelser. Dog kan man roligt sige, online lån er for alle.
 
Løbetiden på et smslån.: Løbetiden på smslån og strakslån er som regel 15 - 45 dage. SMSlån er til hvis du mangler penge nu og her. Vil du have en længere løbetid, skal du vælge et forbrugslån. Mange smslån tilbyder første lån GRATIS og uden gebyrer og renter.
 
Renter og tilbagebetaling.: 
 
LÅNE TYPE TIL KØB AF TILBAGEBETALING RENTER
FORBRUGSLÅN Fester, Møbler, Hvidevarer OSV 1 - 10 År 4-31%
KVIKLÅN Tøj PC og Mere 1 - 5 År 9-50%
SMSLÅN Til Ting Der Haster - "Til Småting" 15 - 45 Dage 12-60%
 
Online smslån.: Så er et smslån noget for dig? Ja hvis du mangler penge nu og her og søger et lån, med straks udbetaling. Du får som regel pengene kort efter du er godkendt. Der kan dog i enkelte situationer gå et par dage før pengene er på kontoen. Så lån online nu og få friheden igen og luft i økonomien uden ventetid. Husk lån online er helt anonymt. Kun udbyderen ved du har ansøgt.
 
Lån.: På SpinkeDK finder du de billigste og bedste smslån og strakslån. Alle låneudbyderne du finder her, er seriøse og godkendte låneudbydere, så du trygt kan tage et lån. Husk at læse de komplette betingelser, ved den udbyder du vælger at ansøge hos, så du ikke får nogle overraskelser og finder netop det lån, der passer bedst til dig. Onlinelån har aldrig været nemmere.
 
Lån Trods RKI.: Har du hus og har en fornuftig friværdi og indtægt, kan du ofte godt låne trods rki, men ikke hos udbyderne af forbrugslån og smslån. Så står du i RKI, må du først få det afklaret før du søger lån og ellers i banken og se, om de på baggrund af din friværdi, vil låne dig ud af RKI. At samle sine lån er altid en god idé, men husk ikke at låne mere, end du har økonomi til, at kunne afdrage på.
LÅNEOVERSIGT - ALLE VORES LÅN SAMLET
Se låneeksempler under banner. Læs de komplette betingelser hos udbyderen af lånet*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk