Når du skal vælge en ny tv-pakke skal du være omhyggelig, så du finder lige netop det abonnement, der passer til dig og dine behov. Tænk over inden du vælger, om du ønsker mange eller få kanaler og hvilket slags udstyr vil du have med til dit nye tv abonnement? Vælg rigtig første gang og spar mange penge. Her er vores 5 bedste bud på hvad du skal vælge. Tryk på selskabets navn og gå direkte til deres udbud. Længere nede kan du læse mere om de forskellige udbydere.
 
TV PAKKER.:
 SELSKAB KANALER  FILMLEJE  PRIS MD.  OPR. MINDSTEPRIS 
25-61 KANALER JA FRA KR. 269,- KR. 0,- FRA KR. 469,-
FULLRATE  19-33 KANALER JA FRA KR. 99,- KR. 0,- FRA KR. 993,- 
CANAL DIGITAL  20-57 KANALER JA FRA KR. 399,- KR. 0,- FRA KR. 2.452,- 
TELIA  15-47 KANALER JA FRA KR. 99,- KR. 0,- FRA KR. 99,- 
VIAPLAY  STREAMING JA FRA KR. 89,- KR. 0,- FRA KR. 89,- 
   
De Bedste TV Pakker.:
Vi har samlet de bedste TV Pakker man kan finde lige herover. Om du kun vil have få kanaler, eller om du vil have hele pakker - alt er muligt og det til priser, som er til at forstå. Mange har også muligheden for at se kanalerne hjemme, og online når man er på farten med familien. Så der er både gode og billige TV Pakker, der dækker alle behov og ønsker for de fleste.
 
BEDST I TEST er Canal Digital. Men vinderen "for dine behov", kan naturligvis være en anden. Alle 5 på vores liste, er absolut pengene værd og leverer en prima service. 
 
 
YouSee.:
De største på markedet. De leverer udstyr og har du stik i væggen, kan du se kanalerne uden ekstra udstyr. Du får desuden YouSee Musik med i prisen, så du slipper for at betale til Spotify. Vælger du f.eks. YouSee får du Dansk Filmskat og C More med i prisen og en masse ekstra underholdning til børnene. Så det der i første omgang virker billigst er det måske slet ikke. For har du YouSee, som du kan bestille ved at klikke på deres navn i tabellen, så får du en masse andre tjenester med i prisen, du så kan spare. C More (normalt kr. 99,- i måneden til kr. 0,-) er film og serier og Dansk Filmskat (normalt kr. 49,- i måneden til kr. 0,-) og desuden får du YouSee Musik med, så du kan spare dit abonnement på Spotify der koster kr. 99,-. Så du får for reelt services med for kr. 247,- kvit og frit hver måned, så længe du er bredbåndskunde hos YouSee.  
 
 
Fullrate.:
Nemt og smart og med en lille TV Boks de leverer med til prisen. Du får de kanaler du forventer og en lille slat mere. Alle kan være med og det er nemt at finde ud af.
 
Canal Digital.:
Canal Digital har ALT. Du får masser af kanaler, de leverer udstyret og de kører først når det virker. Det er med i oprettelsen, at de leverer og installerer. Canal Digital er for dig, der ikke vil undvære noget. De har også færrest fejl, da alt udstyr er af en utrolig høj kvalitet. 
 
Telia.:
Telia TV er nemt og bekvemt. Du ser kanalerne via deres TV App og du har mulighed for at streame med Chromecast og AirPlay, hvis du et AppleTV - Det er nemt og du får et godt udvalg.
 
ViaPlay.:
ViaPlay er naturligvis ikke en reel TV Pakke. Men er du studerende og har kun brug for at se alle de populære programmer fra ViaSat (TV3, 3+, 3 Puls osv), så kan du spare en masse penge ved at vælge deres streaming tjeneste. Du får alle deres populære serier og oven i hatten en masse aktuelle film, du kan se på dit AppleTV, din iPhone (smartphone), iPad og så videre.
 
 SELSKAB KANALER  FILMLEJE  PRIS MD.  OPR. MINDSTEPRIS 
25-61 KANALER JA FRA KR. 269,- KR. 0,- FRA KR. 469,-
FULLRATE  19-33 KANALER JA FRA KR. 99,- KR. 0,- FRA KR. 993,- 
CANAL DIGITAL  20-57 KANALER JA FRA KR. 399,- KR. 0,- FRA KR. 2.452,- 
TELIA  15-47 KANALER JA FRA KR. 99,- KR. 0,- FRA KR. 99,- 
VIAPLAY  STREAMING JA FRA KR. 89,- KR. 0,- FRA KR. 89,- 
 
 
Skal man have en TV Pakke?
Kan du nøjes med DR's programmer, så behøver du faktisk ikke en TV Pakke. Alle DR's kanaler er tilgængelige online og du kan se både live TV og streame deres programmer via deres side. Det får du for den licens du betaler. Ønsker du at se andet end kun DR, ja så skal du have en TV Pakke.
 
Er billigst bedst når det gælder TV?
Nej ikke altid. Kommer helt an på dine forventninger, men ønsker du at servicen du betaler for ALTID virker og har så lidt nede tid som muligt, så skal du vælge YouSee eller Canal Digital. Er du dog typen der mest ser programmer via App's er der generelt ikke nede tid, hos nogen af dem. 
 
Kan jeg vælge TV Udbyder frit?
Ja du kan vælge frit. Selvom mange har faste pakker man skal betale til, så har regeringen udarbejdet en lov, der gør alle skal kunne vælge frit og ikke tvinges til at være bundet af en fast udbyder. I nogle boligforeninger er  situationen lidt anderledes, men det frie valg kommer også her.
 
Er det muligt at få gratis kanaler?
Ja hvis du er til udenlandsk TV. Som i slut 80'erne og i 90'erne er parabolen stadig en mulighed for dig, der ønsker at se tysk tv og andre fremmedsprogede kanaler. Du kan finde et hav af gratis kanaler på Astra fortsat. Alle de populære tyske kanaler er 100% reklamefinansierede og de kan modtages med en digital parabol på 19.2 grader øst. Den slags paraboler kan købes billigt i Tyskland inkl. alt du behøver. 
 
Er der binding på mit abonnement?
Det kommer an på hvem du vælger. Fullrate har 6 måneders binding, men de har tilgengæld også en lav pris. Mens andre udbydere ingen binding har.
 
Hvilket TV Abonnement er det bedste?
Det kommer helt og aldeles an på dine behov. Ser du meget TV, så er Canal Digital en god udbyder. Du kan købe dig et AppleTV og så downloade deres App. Så kan du se TV uden ledning i væggen. Du får desuden også en Parabol med i købet. Se mere HER
SPINKE DK (C) 2007-2021  | spinke@outlook.dk